reklama

Październik 2014

Cyntia moglas mu powiedziec ze wazne ze jest
Ja cytologie teraz miqlam a wczesniej mialam 3 mc temu prywatnie ale juz nie poszlam do tej lekarki ale gdyby byly zle wyniki zadzwonilaby do mnie babka z rejestracji tak mowila do kobietek zawsze...
To dobrz z tyminuplawami bo juz sie martwilam ze lekarz ma w dupie mnie ze sobie wymyslam

reklama
rjoanka- ale fajnie;_ 12 tydzień.... ciągle sobie powtarzam, że przetrwać do 12 tyg i później już mniejszy stres...;) tak mi się wydaje,,..:)

Cyntia- palant jakiś;O Ja do dziś mam jako pierścionek zaręczynowy pierścionek, który mi J, dał jako wyznanie miłości, nmiechcący się z tego zrobiły zaręczyny, a ja później już nie chciałam innego... Znawca ludzkich uczuć i pierścionków się znalazł....

A mojemy shi tzu leci krew z pupy;/ muszę iśćz nim do lekarza, ale przestraszyłam się, bo dzisiaj z nami spał, bo był taki smutny...już wiem czemu;( mam nadzieje, że to żaden wirus, ani bakteria;/ nic pójdę to zobaczę...

Co rez berdziej sie boje o dzidzi, choć teoretycznie nie mam podstaw. Codziennie chciała bym móc sprawdzić czy wszystko dalej ok... A pamiętam pierwszą ciążę jaka była beztroska... ehhh

Norma tsh dla kobiet w ciąży nie jest do 4, ale do 2,5, choć najlepiej gdy oscyluje w granicach 1 - 1,5, zwłaszcza na początku ciąży.

Czyli tylko ja zostałam z wymiotami? Zaczynam tak każdy dzień, a potem męczą mnie mdłości, choć i po południu zdarza mi się wymiotować. Poza tym jestem totalnie bez sił i strasznie mnie to wkurza, bo pogoda ładna, aż by się chciało mieszkanie pięknie wysprzątać, odświeżyć, a tu kicha.

Mnie czasem mdli ale nie wymiotuje. Dzis w pracy byłam tak słaba ze zeby nie upaść poprostu usiadłam na podłodze i ledwo dychalam. Teraz już czuje sie swietnie. Mam do pracy 15 km i ten kawałek pokonać autem jest dla mnie wyczynem bo robi mi sie zaraz słabo . Dzis wybieram sie w podróż do polski a mam około 800 km, jak ja to przeżyje. Myślałam ze chorobę lokomocyjna mam już za sobą :) jutro pierwsze usg i badania mam nadzieje ze będzie dobrze bo cały czad sie martwię .

Hej kobietki

Jestem dzisiaj mega zła :-(

Pojechałam zrobić badania, u nas powiedzieli że muszę za nie zapłacić mimo że mam skierowanie od lekarza na NFZ ale tylko w tej przechodni w której dostatam skierowanie to ok wsiedlisny w auto i pojechaliśmy 20 km dalej zrobiłam ale okazało się że nie dostanę ich osobiście tylko będą u mojej doktorki ale zmieniłam na czas ciąży na prywatnego lekarza więc będę musiała poprosić o ksero u tej na NFZ moich wyników ale wątpię żeby mi je dała więc pewnie będę musiała je tak czy owak zrobić prywatnie i wywalić parę stówek chyba że pani w rejestracji będzie tak dobra że pozwoli mi zrobić ksero tych co dzisiaj zrobiłam :-(

Ale mnie nerwy noszą
Mdłości mi też puszczają męczy mnie trochę z rana i na wieczór :-( wizyta w środę

Montari nie martw sie wyniki musi Ci wydac do ksero napewno! Powiesz ze potrzebujesz je miec zeby nawet miec w karcie ciazy i tyle. Jesli jie popros inna babe w recepcji bo wydac do ksero musza nawet cala karte choroby

Co do wymiotow ja raz kiedy zwymiotuje ale mdlosci jie opuszczaja brzuch mnie rozbolal a robie obiad pomidorowa i placki ziemjiaczane uwielbiam je codziennie moglabym je jesc ale kluje mnie strasznie :(((

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka dzięki za odp popytałam i dziewczyny są też tego zdania co Ty :-) zajrzałam też do karty praw pacjenta i oni muszą mi wydać wyniki do skserowania bo to jest moja własność ;-) będę początkiem kwietnia się o nie pytac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry