sunovia
Fanka BB :)
Moja waga chyba też jest bez zmian. Od wagi staram się trzymać z daleka, ale na wizycie już mnie nie ominie. W poprzedniej ciąży w I trym schudłam chyba 2kg, a ostatecznie i tak przytyłam 21kg. Mam nadzieję, że nie pobiję tego wyniku.
Mnie dziś strasznie głowa boli. Miałam się zdrzemnąć, ale stwierdziłam, że już niedługo noc, to się nie opłaca
W planach miałam sprzątanie, ale tak mi się strasznie nie chce ...
Mnie dziś strasznie głowa boli. Miałam się zdrzemnąć, ale stwierdziłam, że już niedługo noc, to się nie opłaca

W planach miałam sprzątanie, ale tak mi się strasznie nie chce ...
Ehh jesteśmy ze sobą prawie 9 lat a on dalej jak nastolatek - zawsze i wszędzie by mógł... :-)
W pierwszej przytyłam 16 kg i to było dużo jak na mnie. Mam wrażenie, że po cc obudziłam się dwa razy większa, spuchnięta. Nie mam ani jednego rozstępu, ale to kwestia genów. Oczywiście smarowałam brzuch kilka razy dziennie - Bio oilem, olejkiem w srayu Palmers, ale moim ulubionym kosmetykiem - lekarstwem na wszystko jest Beurre de farite L'occitane. Gdyby nie cena, mogłabym go jeść
Teraz jeszcze nie zaczęłam się smarować. Przy małej nie mam czasu jakoś o sobie pomyśleć. Po porodzie wrócił mi płaski brzuch, ale mięśnie są bardzo słabe i jak się najem, to mi wyskakuje bęben. Stwierdziłam jednak, że zajmę się tym po drugiej ciąży, bo inaczej będzie mi szkoda znów go rujnować