Madziuella81
Aktywna w BB
Witam mamuśki...
U mnie też wiosna wróciła, o 7 rano 13 stopni na plusie...... Widzę że wątek odzieży i obuwia poruszyłyście....No w lato pewnie też nie będzie nam lekko w te upały, a znowu końcówka też będzie nieciekawa bo to już jesień będzie i kurteczek nam na brzuszku może brakować. Ja rodziłam w kwietniu, dwa dni po Wielkanocy więc nawet do kościoła w święta nie miałam w czym iść, przekichane:-(....
Agatka trzymaj się cieplutko, jestem z tobą....
Chyba zaraz na spacerek sobie pójdę taka piękna pogoda, szkoda w domu siedzieć.......
Trzymajcie się brzusie......:-)
U mnie też wiosna wróciła, o 7 rano 13 stopni na plusie...... Widzę że wątek odzieży i obuwia poruszyłyście....No w lato pewnie też nie będzie nam lekko w te upały, a znowu końcówka też będzie nieciekawa bo to już jesień będzie i kurteczek nam na brzuszku może brakować. Ja rodziłam w kwietniu, dwa dni po Wielkanocy więc nawet do kościoła w święta nie miałam w czym iść, przekichane:-(....
Agatka trzymaj się cieplutko, jestem z tobą....
Chyba zaraz na spacerek sobie pójdę taka piękna pogoda, szkoda w domu siedzieć.......
Trzymajcie się brzusie......:-)

Andrzej sobie często jakieś zupy warzywne robi i nie mogę z tym zapachem
Ech...
), ja mam genetyczne jutro i już wariuję, nie mogę się doczekać, a w nocy znowu miałam okropny sen, że coś się niedobrego stało z moją fasolką, brrr wolę o tym nie myśleć. Co do butów to słyszałam kiedyś taki dowcip że kobiety dlatego kupują je w dużych ilościach bo nawet jak przytyją to i tak buty będą dobre
jak się okazuje nie dotyczy ciąży hi hi. U mnie na razie w porządku z butami i z ciuchami, noszę wszystko to co do tej pory, choć płaskiego brzuszka to już oczywiście nie mam.