Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie chce powiększać bo i tak uważam że mam za duże. Takie normalne C byłoby idealne! Najważniejsze żeby tak grawitacja na nie nie działała
hahaPauletta ja też mam rano mniejszy brzuch.
Anecznik masz super podejście. Czasem te wszystkie badania i oczekiwanie na ich wynik zabiera całą radość ciąży. Odbierasz wynik, wszystko jest ok i zaczynasz się martwić czy następny też będzie dobry. Kupa kasy i kupa nerwów :/ a z takim podejściem jak ty masz to można się ciąża cieszyć na całegosuper
Mój dr jak zapytałam czy robić toxoplazmoze i cytomegalie powiedział że zależy ode mnie. Wydam 200zł a i tak jeśli okaże się coś nie tak to tego się nie leczy. To tylko będzie wiedza dla mnie, nie zrobiłam tych badań
Dziewczynki a jak objawy u Was.
Dziewczyny, czy któraś z Was śpi w staniku??? u mnie w pracy kolezanki mowily że całą ciąże spały w cyckonoszach - i twierdzą że dzięki temu mają mniejsze "kapie"![]()
Anecznik, Madzia93, Liz1988, K_a_s, Agaa1987 - czy chcecie być na naszej liście przyszłych mam? .
a tak poważnie to dziś postaram się wysłać :-) A wy jak się zapatrujecie na karmienie? Bo ja na 100% będę karmić piersią. Idealne rozwiązanie. Jest bliskość no i sporo kasy zaoszczędzonej :-)
Spoko to musimy już dzwonić :-) akurat za 2 lata będzie idealnie :-) i mogą nas ciąć;-) akurat mój brzuch po cc dojdzie do siebie ;-) i będziemy sexi mamy ;-)