Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Domka trzymam kciuki!
A tak w sumie to co ile macie wizyty? Bo ja co miesiąc. Teraz wyjątkowo nam wizytę po 2,5tyg. Z córką w ciąży miałam całą ciążę co 3 tygodnie wizytę. Ale wtedy płaciłam 50zł za wizytę z usg :-) Ale to było naprawdę dawno :-)
Ja teraz 100zł z usg więc na miesiąc nie ma tragedii. Gorzej z badaniami bo do tej pory wszystkie prywatnie. Ale ostatnio dr mi powiedział że mnie wciśnie w przychodni gdzie przyjmuje na NFZ i na resztę badań da mi skierowanie i nie będę musiała płacić ;-) sam mi to zaproponował
Cześć dziewczyny, ja się też dzisiaj wybieram do lekarza. Byłam 2 tygodnie temu na wizycie w Holandii, teraz wizyta co miesięczna w tutaj. Ostatnio lekarz dał mi luteinę, miałam też brać Prenatal uro care. Zobaczymy co tam wymyślą...
Gratuluje Monarti :-) Dobre wiadomości na forum zawsze ciesza :-)
Madzia, powodzenia. Wszystko będzie dobrze :-) Trzymam kciuki
Ja w sumie już bylam na 5 wizytach. Chodze co 2,5 tyg, chociaż jak lekarz chciał potwierdzić to byłam w poniedziałek, a później od razu w czwartek:-) Za 2 tygodnie mam te nieszczęsne prenatalne i pewnie jak będzie dobrze to lekarz mi kaze przyjść dopiero w maju.
Ja mam wizyty średnio raz na miesiąc, teraz mam 24 kwietnia. Chodzę na NFZ i za wszytskie badania łącznie z usg nie płacę . Jedynie na USG w 12 tyg. poszliśmy do specjalisty od diagnostyki płodu i tam zapłaciliśmy za USG i test Pappa 350 zł z płytą i całym opisem. W 19 tyg. wrócimy tam bo maleństwo ma pępowine dwunaczyniową i trzeba mieć pod wiekszą kontrolą serduszko.
Emilia S bardzo mi przykro ale trzymaj się :* I niech Cię chłopaki dalej wspierają!
Dziewczyny ja mam wizyte 15.04 zobaczymy co u mnie jak tam malenstwo się ma
Teraz wziałam leki i czekam 30 min bym mogła zjesc sniadanie mam nadzieje ze fasolka da mi zjesc i nie bede wymiotowac bo od 4 było mi niedobrze ale o 6 zasnełam znowu Dzisiaj na sniadanie płatki hmm ciekawe jak to się sprawdzi
Wczoraj miłam taka ochote na marchewke ale taka świeża z ogródka że maskara! Wiem ze takich jeszcze nie ma to kupilam sok jednodniowy (nie moge się doczekac aż warzywka urosną u rodziców w ogrodzie!! A pomidory z pod folii u mojego taty az pachną ale bede wcinac aż spuchnę i bede wygladać az w 9 miesiacu )
Ja o 12 w nocy wczoraj jadlam pieczarkowa :-) Polozylam się do wyrka, ale zasnąć nie mogłam bo glodna bylam :-) No i musiałam ja wciagnac :-) A w ogole to wazylam się u lekarza i jestem 1kg do tylu, co oznacza ze chyba jeszcze nie zre jak swinia
No ja jestem 4kg do tyłu a się zmuszam by jesc jak jade do rodziców to moja mama we mnie wpycha a to moze to a jeszcze moze to A zaraz po sniadaniu wsiadam z samochod i jade ( dobrze ze mam niedaleko) Miałam jechac na zakupy ale poczekam na mojego meza jutro wraca )) Dobra czas zaczac jesc CHWILA PRAWDY aaaa wiem co jedynie moge jesc LODY ale te wodne