reklama

Październik 2014

reklama
Hej dziewczynki! Magduś92 Wszystko pewnie będzie ok;-) Za każdą z osobna ściskam kciuki :-) Ja mam wizytę w Środę, i się już doczekać nie mogę. Wczoraj zjadłam cały słoik swojskich ogórków korniszonych, i żołądek mnie bolał :-( Dziś za to gotuję kaszę jęczmienną, i gulasz, a do tego ogórki kiszone z cebulką mniam!! :-)

Ja to chyba jestem weteranką wizyt i badań USG;) Pierwsze 3 wizyty następowały po sobie tydzień po tygodniu, potem przerwa 4 tyg (to już coś) a potem po tygodniu szpital, i po następnym tygodniu ledwo wyszłam i znowu szpital a potem od razu wizyta u nowego gina:) Czyli miałam do tej pory 7 badań USG:) A teraz mam kolejne 18 kwietnia i jak krwiaczek się nie wchłonie to raczej częściej będę miała wizyty (co ok 2 tyg), ehh dobrze że wyniki mam za darmo bo na same wizyty i Dupka wydaję ok 400zł miesięcznie:confused: Toxo robiłam w tamtym roku po poronieniu i teraz w ciąży ale Igm a ten lekarz chce sprawdzić jeszcze Igg:)

Dziewczyny ja tak tylko na szybko, bo się nie wyrabiam
Niestety nie nadrobię Was :(
dziś postaram się podskoczyć i napisać co u mnie, ale doby mi zaczyna brakować

lecę, pa ;)

miłego dnia, ja lecę poskakać po kałużach :D

Hej. Muszę iść do pracy powiedzieć o ciąży, bo 22 powinnam do nich wrócić. Nie wiem jeszcze co z tą pępowiną i czy z tej ciąży coś będzie a już muszę powiedzieć i właściwie nie wiem co. Koszmar jakiś.

Gnagna, nie ma tutaj miejsca na czarnowidztwo ! Ja już w 5 tyg. w urzędzie pracy powiedziałam, ze w ciąży jestem wiec cicho ! Z dzidziolem będzie wszystko ok i proszę przestać się zamartwiac ! Ja tez przestaje i kazda teraz ma mieć uśmiech na buzi ! :-)

reklama
magduś rozumiem, o co Ci chodzi, ale oni na mnie czekają już rok i cztery miesiące, a ja im taki numer wycięłam :baffled: muszę iść i usiąść przed kimś, kto po części płaci kupę kasy za to moje macierzyństwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry