reklama

Październik 2014

Cieszę sie że na Waszych wizytach ok. Ja przedwczoraj nie spałam cała noc bo jechalismy na ten pogrzeb i dziś odsypialam do 11. Ja tez już po wizycie i jestem niesamowicie szczęśliwa bo z dzieckiem wszystko ok. I mierzy 75mm także większe o tydzień. I na usg ssało kciuk:)

reklama
marrika - mój junior też mnie wczoraj zaskoczył. Dałam mu do zabawy coś czego nie chciałam, żeby brał do buzi i włożyłam mu smoka. Za chwilę patrzę, a on smoka wypluł i pakuje tamto do buzi. Mówię mu, że smoczuś ma być w buzi - i włożył. Myślałam, że to zbieg okoliczności, ale za kilka minut historia się powtórzyła. Taki drobiazg, a cieszy:tak:

czarna - bardzo możliwe, najlepiej tak godzinę po posiłku położyć się na plecach i obserwować szaleństwa:-D

judy - mężczyznom jest trudniej się wczuć w ciążę, jak się zaczną ruchy to będzie lepiej bo będzie mógł dotknąć, pogadać z maluszkiem:tak:

nina
- gratuluje małego głodomorka:-D

Moja wizyta już dzisiaj, jupi :-D

trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)

Kobietki swoją drogą czy Was też tak mocno piersi bolą? myslalam ze na początku ciązy będą bolały- nie mogę ich dotknąc:/są twarde jak skała

Cześć !! Ja dziś też mam wizytę ;-) i oczywiście stresa czy wszystko jest ok, mam nadzieję, że dostanę zdjęcie ;-) Mnie tak naprawdę od tygodnia zaczęły mocniej boleć piersi, są ciepłe i leci z nich siara :angry: Dziś moja mała spała bez pampra, wysadzałam ją 3 razy, no i na szczęście nie zsiusiała się , oczywiście i tak miała podkład ;-)

Cześć dziewczyny :)

Ale dziś piękny dzień, słońce które mnie obudziło od razu naładowało mnie energią na cały dzień :) Dziś w planach lekkie porządki i wizyty u obydwu babć, żeby pochwalić się zdjęciami i filmikiem pociechy :)

Wam wszystkim życzę miłego dzionka i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry