Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na obiadek albo pójdziemy do jakiejś knajpki albo jak nie będzie nam się chciało wychodzić to jakieś spaghetti upichcę, może ze szpinakiem.
Pomijam już fakt że od kilku wizyt mówi do mnie po imieniu i za każdym razem pyta "To jaką masz wadę tarczycy?" Na co ja muszę jak na sprawdzianie odpowiedzieć że niedoczynność i wtedy mnie wypuszcza. Heh taki nietypowy człowiek 
Melodja zazdroszczeJa leże jak zdechły kurczak cały czas źle sie czuję... masakra. A w domu armagedon;( Aż mi J żal, że żyjemy w takich warunkach, ale nic nie poradczę, co się spionizuję, to czeka mnie kibelek...
![]()
Solidaryzuje sie ze zdechlakami. Nadal umieram na katar. Podjelam męską decyzję i wzięłam urlop do końca tygodnia żeby sie wykurowac. Najgorsze jest to, ze jak nie wymiotowalam w 1 trym, to teraz kaszel wywołuje u mnie odruch iiii no niedozywiona jestem...
U mnie w miarę ok mdłości coraz mniejsze i tylko wieczorem. Niestety łapią mnie w nocy skurcze łydek :-(
...a co najwazniejsze bedzie Mikołaj (wiedzialam ze bedzie chlopczyk)![]()

opiszę w odp wątku