Hej kobietki, tak z sentymentu do Was zaglądam i kibicuję każdej

Zakupy dla maluszków

.. fakt przy pierwszym dziecku WSZYSTKO wydaje się niezbędne

Ja dla mojego starszaka wyprawkę kompletowałam od zera, szczerze polecam lumpki, dla takich maluszków ciuszki są jak nowe
I szczerze polecam marki typu Next, George mam wrażenie że są nie do zdarcia

H&M też okej tu wg mnie ciuszki wypadają większe niż wynika z metki

Jak patrzę na ceny nowych ciuchów dla dzieci w sklepie to szok, i to jeszcze ciuchy takiej se jakości

Ja zainwestowałam w nowy wózek 3w1, cenowo bez szaleństw, ale teraz kupiłabym używaną gondolę, a potem zainwestowała więcej kasy w porządną spacerówkę , bo tym pojeździ się dłużej, a ta z zestawu waży swoje

No i mój łobuz szybko nie chciał jeździć w gondoli, miał chyba z 5 mcy jak przestawiłam go do spacerówki, rozłożonej na płasko , i chyba więcej widział bo skończyły się płacze na spacerach

Nadal kupuję używki jak coś fajnego w SH znajdę, tylko używanym butom mówię nie

A co do mnie, właśnie jestem w trakcie pierwszej @, byłam na kontroli u gin, wszystko ładnie, i w sumie dostaliśmy zielone światło na starania. W sumie powiedziała że w pierwszym cyklu na spokojnie a po kolejnej można sięaz starać na całego, dodając jednocześnie że jak trafi się ciąża zaraz w pierwszym cyklu też okej
Może się uda , niektórzy są zdania że zaraz po poronieniu łatwiej zajść, a kwiecień/maj dwa lata temu były dla mnie szczęśliwe bo wtedy szczęśliwie zaciążyłam
Pozdrawiam ciężarówki