reklama

Październik 2014

reklama
Mamuśki a miała któraś wózek maxi cosi mura 4?? Bo zastanawiam się nad spacerówka sama. Gondole mam po córce i nie chce nowej kupować. Chcę fotelik maxi cosi kupić więc fajnie bo można by go wpiac w stelaż spacerówki.

marrika - foteliki maxi cosi w większość wózków można wpinać, bo to najpopularniejsze foteliki i producenci robią adaptery. Ja byłam bardzo napalona na maxi cosi mura 4+, ale w sklepie mnie rozczarował. Daszek podszyty wiatrem, a jak próbowałam pomanewrować to przednie kółka się o siebie zacięły:baffled:

Właśnie oglądałam Wielodzietnych na TLC i w momencie jak zobaczyłam co ta matka daje dzieciom do jedzenia to musiałam przełączyć. 3-4 razy w tygodniu fast food na mieście, a w piątki zamawiają pizzę do domu. Wyciągnęła rocznemu dziecku smoczek i dała kawałek pizzy:szok:. I się zastanawiam czy to ja jestem nienormalna (bo karmię mojego roczniaka warzywami/owocami/kaszami), czy ten świat...

Dzis powiedzieliśmy mojej rodzince. Mama szczęśliwa a tata zbladł, spoważniał i przez dłuższa chwile nic nie mówił. Trochę sie posmialismy ze zaraz na zawał zejdzie itp :) w nocy ruszamy do polski. 5 dni w domu coś pięknego .

Jeśli chodzi o reklamy to mi nic nie wyskakuje na szczęście:) ciekawe od czego to zależy. .. może że czytam i piszę z telefonu? Rzadko z kompa...

A jeśli chodzi o wyprawkę to uważam podobnie do kilku dziewczyn, nie ma co szaleć zbytnio z kosztami lepiej schować do skarbonki i na pewno za chwilę znajdzie się rozsadniejszy powód żeby je spożytkować:) choc to moja pierwsza dzidzia to ja to porownuje z zakupem sukni ślubnej można na te kilka godzin kupić suknię za 5000 a można taką samą tylko używaną (przez kilka godzin) za 1000.... i myślę że jest się równie szczęśliwym:) ale to tylko moje zdanie. ..

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, na tym etapie możemy być już raczej spokojne o nasze dzieciaczki prawda? Ja wizyte dopiero za 3 tyg mam, ale czuje potrzebę żeby sprawdzić wcześniej... sama już nie wiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry