garmelka
Fanka BB :)
dziekuje, ja jestem przeszczęsliwa, mam nadzieję że lekarz sie nie pomylił![]()
Ale super!!!
Uwielbiam czytać takie radosne info
Odrazu mam pozytywne nastawienie co do swojej wizyty, która dopiero 9 maja.
Macie już wybrane imię?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekuje, ja jestem przeszczęsliwa, mam nadzieję że lekarz sie nie pomylił![]()
. Na śniadanie codziennie zupa mleczna, a przecież wiadomoże mleko może powodować kolki. Jak kanapki to tylko z białej buły, zerorazowego czy grahama, no i tania wędlina
. No nie powalało to jedzenie.
Ja mam łożyskona ścianie przedniej i faktycznie jeszcze nie czuję muskania, w poprzedniej ciążymiałam na tylniej i już na tym etapie ciąży czułam trzepotanie. Szkoda, bo w tym czasie to jeszcze takie delikatne było, później był etap że cały brzuch mi chodził jak kot pod kocykiem
, a później to już tylko przeciąganie

dziękuje za wytłumaczenie ;-) No tak, to faktycznie lepiej jak lekarze mają na Ciebie oko w szpitalu...poza tym wiadomo, że w domu zawsze znajdzie się coś do roboty, szczególnie przy starszym dziecku.nawet jak nie znajda znowu przyczyny to przynajmniej jej szukaja![]()
No tak, to faktycznie jadłospis kiepski. Ja już nie pamiętam co jadłam, może wtedy mi nie przeszkadzało a teraz byłoby gorzej- jednak zupy mlecznej lub pieczywa jasnego nie jem, więc Mąż będzie musiał chyba śniadanka przynosićNa śniadanie codziennie zupa mleczna, a przecież wiadomoże mleko może powodować kolki. Jak kanapki to tylko z białej buły, zerorazowego czy grahama, no i tania wędlina. No nie powalało to jedzenie.
![]()