reklama

Październik 2014

Czesc dziewczyny.Ostatnio weny na pisanie nie miałąm.

Ja jak Age urodziłąm,to było nas 7 na sali,żadna sie nie odzywała;-)
Teraz jak pojade rodzic,biore ksiażke bo wtedy myslaąłm ze *******ca(za przeproszeniem)
dostane.

Kotulcia milenium jest super;-) przeczytałam;-) jestem fanką kryminałów;-)

Ja zakupiłam 2 dni temu vita-miner prenatal+DHA,stwierdziłąm ze skoro wyniki mam
bardzo dobre to i takie witaminy wystarcza,dr dała mi wolna reke,aby z DHA kazała.

Babina u nas z sexem ok,fakt nieraz brzuch stwardnieje zaboli,ale tak samo
jak po kazdym wysiłku.Takze mysle ze nie ma sie co martwic.

Agniecha,ja raz na czczo zemdlaąłm w autobusie,a teraz to rano jestem tak głodna ze wstaje i jem,
a do miasta jak jade do gin,to kanapki ze soba biore;-)

ja ruchy poczułąm na początku 16tc i codziennie czuje ale takie sporadyczne,delikatne,i to jak siedze albo leze.

reklama
Hej dziewczyny
u mnie tez ostatnio brak weny na pisanie, ale codziennie Was podczytywałam.

Ja też biorę Vitaminer prenatal DHA, mi poleciła je farmaceutka.

Kaśku w pierwszej ciąży poczułam ruchy w 16 tc, a teraz takie motylki już w ok 11-12 tc jak siedziałam. Na początku miałam wątpliwości czy to maleństwo, jednak powtarzało się to codziennie wieczorem. Obecnie bobas się rusza głównie wieczorem jak leżę lub siedzę.

Babina u nas czułości zdarzają się sporadycznie, gdyż zawsze po mam obawy czy wszystko w porządku z maleństwem.

Kotulcia może na to wolne miejsce przyjdzie jakaś bardziej rozmowna ;-)

Enya my jeszcze nie znamy płci. Mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 15.05 już się dowiemy kto to:tak:

reklama
Madzia ja wczoraj piłam to "piwko" rzeczywiście taka gazowana lemoniada.

Domka jeżeli to okazja to kupuj i się nie zastanawiaj, bo łóżeczko bardzo fajne. Mam do Ciebie jeszcze pytanie, czy będziesz rodzić w Lublinie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry