Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rainbow - witaj zapraszamy, my jeszcze czekamy napotwierdzenie czy faktycznie chłopak
cyntia - mnie zdecydowanie po oliwce swędziała skóra, ale niecierpię oliwek, więc może psychika zadziałała.Kopniaczki jak ta lala, ja nadalpewności nie mam
Marlas - lepiej zawsze pojechać o jeden raz za dużo na IP,niż o jeden za mało. Lekarzami nie ma co się przejmować.
emi - to u mnie był taki sam skutek jeśli chodzi o rozstępy,tylko ja smarowałam raz na dwa dni.Na piersiach są praktycznie niewidoczne, ate na podbrzuszu jakoś mi nie przeszkadzają.
Melodja - ja mam dwa grubachne żylaki też w połowie łydki ito od tej zewnętrznej strony, po pierwszej ciąży nie doszłam do chirurga, alepo tej już obowiązkowo. Nie jest to jednak coś co powstrzyma mnie przedwłożeniem spódnicy, bez przesady...![]()
super!

Witajcie,
mi też chyba włącza się wicie gniazda, wczoraj zrobiłam sobie już listę wyprawkową i kupiłam taki milusiński pajacyk dla Małego:
H&M Welurowy PAJACYK MIŚ Niedźwiadek 62 68 (4197851762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i już nie mogę się doczekać jakichś zakupów w sklepach stacjonarnych :-)