Cyntia heh nie zdążę już wkleić zdjęcia bo już po obiedzie
Ale po prostu podsmażam cebulke z mięskiem mielonym z indyka, następnie cukinia pokrojona w takie krążki-ćwiartki, po chwilce dodaję puszki pomidorów, koncentrat z połową serka topionego i odrobiną mąki kukurydzianej do zagęszczenia i podduszam długo
Po prostu miałam cukinie w lodówce i nie chciałam żeby się zmarnowała
Nie można głaskać brzucha to prawda - u mnie smarowanie kremami na rozstępy w ciąży z młodym powodowały skurcze - aaa i smarowanie biustu też tak działa
Nie można głaskać brzucha to prawda - u mnie smarowanie kremami na rozstępy w ciąży z młodym powodowały skurcze - aaa i smarowanie biustu też tak działa
. Przecież to takie naturalne, boli-masujesz lub czujesz dziecko-masujesz/dotykasz. Ja masuję jak wcieram oliwkę lub krem. Daj znać kochana co z Tobą!!
postanowiło sobie, jak to określił lekarz, usiąść i nic pewnego nie zobaczyliśmy. Ja czuję, że pierwsze prognozy były błędne i to jednak jest dziewczynka 
Większość osób pisze że spacerówka mała i ciasna a nam zależy na tym żeby wózka nie zmieniać przynajmniej do 18 m-ca życia Malucha, bo dwóch nawet nie mielibyśmy gdzie trzymać. No i też chcielibyśmy żeby gondola przydała się jeszcze kiedyś dla drugiej dzidzi
Kurcze to już drugi wózek który wydawał się spoko a okazało się co innego. Echhh ciężko jest być przyszłą, niedoświadczoną mamą ;-) Acha znalazłam też wózek Concord, te mają dużo pozytywnych opinii i ludzie piszą, że może posłużyć nawet przez 3 lata. Tylko że ceny tych wózków są powalające...