reklama

Październik 2014

Czarna gratuluje wizyty

Enya wspolczuje lezenia. Czy jest szansa, ze szyjka sie jeszcze wydluzy?Mnie miedzy badaniem w 12 i 20 tc wydluzyla sie z 37 do 47 mm.

Rjoanka sliczna koszulka. Czy ona ma gumke pod biustem i dobrze go podtrzymuje?

Ja jestem wykonczona. Mam juz 6-7 kg na plusie. Czuje sie gruba i leniwa. Mloda szaleje, a ja nie daje rady. Do tego ciagle te wiadomosci o niedopilnowanych dzieciach, ktore umarly. Mam straszna jazde, ze mala zrobi sobie krzywde. Dzis przyciela sobie palec drzwiami od pralki, a mnie z minute zabralo zrozumienie, czemu tak stoi i placze. Czyli jestem tez ociezala intelektualnie.

Ja tez rozgladam sie za ciuszkami, ale dla siebie na okres karmienia piersia. Znalazlam juz na allegro fajna bluze z kapturem na teraz i potem, bo ma po obu stronach piersi suwaki. Kupie, zeby zabrac nad morze, bo pogoda zapowiada sie slabo.

reklama
Gnagna - jesli mowisz o blzie z firmy pentelka to ja mam. I szczerze powiem, ze karmic sie w niej nie da bo te suwaczki za malutkie. A poza tym bluza jest super, cieplutka i wogole ;-)

Gosiak ta bluza jest produkcji polskiej, ale jakiejs innej firmy. Na zdjeciu widac, ze mozna odslonic cala miseczke. Maja kaptury z podszewka w kwiaty. Chcialabym dokupic potem jakies sukienki i bluzki z ekspresami, koniecznie z bawelny. Te bluzki z zakladkami nie byly dla mnie wygodne. Teraz te ubrania sa w wiekszosci z krotkim rekawem, wiec poczekam do jesieni. Widzialam tez cos na stronie happy mum. Zobaczymy.

Hej dziewczyny :) jestem tu nowa i już na wstępie mam parę pytań:) Wasz bobas jest pośladkowo ułożony czy już do góry nogami?:) śpicie i leżycie na plecach czy wyłącznie na lewym boku? odczuwacie czasami takie ciągnięcie w dole brzucha?

reklama
Witam was:-)
Co do maty tez myslalam o tej co wy ma fajne kolory i super cene:-)

Co do ulozenia malego to u mnie jest juz glowka w dol ale pewnie jeszcze nie raz sie bedzie obracac:-P
Jesli chodzi o spanie to spie i na lewej i na prawej nawet czesciej na prawej bo na lewej mnie noga boli:-( lekarka mi mowila ze mam spac na tej stronie naktorej jest mi wygodniej: -)

Dzisiaj mnie cos glowa boli musialam apap zastosowac:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry