reklama

Październik 2014

reklama
Hej Domkasc.Ja spie na obu bokach i plecach,zalezy jak mi w danej chwili wygodnie,na brzuchu nie spie bo spie w kojcu a on uniemozliwia spanie na brzuchu.

Ja nie wiem jak ulozone,jutro po USg sie dowiem.

Dzis malowalismy łózeczko;-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) ja tez nie podchodzę rygorystycznie do leżenia na lewym boku :P a jak tam z Waszym nastrojem? bo ja pod koniec tego szóstego miesiąca mam wahania nastroju, byle co mnie denerwuje i stałam się bardziej płaczliwa... :dry:

Ja też nie wiem jak mój ułożony. 3-4 tygodnie temu był w poprzek i chyba teraz też jest w poprzek, bo kopie w podobnych miejscach.

A śpię na bokach, czasem na plecach, ale śpię z kojcem, bo inaczej też bym się odwracała na brzuch, a to ponoć niebezpieczne dla maluszka.

No raczej,to tak jakby go przygniesc.Ale brzuch juz spory to i niewygodnie by sie spało.
ale dobra sprawa ten kojec,kurde drogi był ale nie żałuje,choc ja i tak z promocji kupiłam;-)

Hej Laski!! :)

JA po ponad tygodniu wkońcu się odzywam! Byłam na tym weselu - wybawiłam się do 2 i było super! z Tym że nogi mialam jak banie nastepnego dnia... :(

Nadrobiłam zaległości w czytaniu.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt - ja wybieram się jutro. Moja dzidzia chyba zmienila położenie bo czuję mega kopanie u góry w prawe żebro i na samym dole... no mam nadzieje ze juz będzie leżała jak należy.

Dwa dni temu miałam sen, że już się urodziła a my nic nie mieliśmy... i tak ja w szpitalu rodziłam a mężowi wysyłałam smsy i jeździł po sklepach po pieluszki, chusteczki, ciuszki itd.
Tak więc wczoraj porobiłam zakupy na allegro i zakupiłam pieluszki tetrowe 20szt. Flanelowe 10szt. flanelowe z ceratką 3 szt. wkłady poporodowe, mega podpaski, pojemnik na smoczek, ręcznik z kapturkiem, szczotke do wlosów itd :)) hheehe ale panika :)

Mam pytanko - czy któraś z was kąpała swoją pociechę w nadmanganianie potasu ???

reklama
a oto cześć mojego szaleństwa :)))

IMG_0394.jpg

Załączniki

• IMG_0394.jpg
    IMG_0394.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 62

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry