• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Ja dziś muszę do Biedronki podjechać bo już nie mam co jeść, mogę zobaczyć. Do Rybnika mam bliziutko to może się spotkamy, a jak nie masz ochoty to paczką ci wyślę. Jak chcesz to wyślij mi wiadomość na profil. Jaki rozmiar, ile sztuk i co? Jakiś numer kontaktowy to ci zadzwonię czy coś jest i w jakiej cenie. Ja kupowałam M taki rozmiar jak noszę i jest ok.

Kochana napisałam Ci na PW ;)

reklama
Witam

Moje dziecko kopie też na wysokości pepka po prawej lub lewej stronie ;-) nigdy nad pępkiem więc pewnie dalej leży poprzecznie;-)

Ją znalazłam stare pi,zamy mam już jakieś 4 łącznie ta z biedroni ze spodniami:-)

U mnie sprawdził się przewijak montowany na łóżeczku. Materac miałam ustawiony na najwyższy poziom i bardzo to było wygodne, wyjęcie dziecka z łóżeczka i od razu siup na przewijak. Plecy nie były tak umęczone schylaniem się i przenoszeniem bobo.

Moje hemoroidy też jeszcze nie krwawią, ale już są i się nieco powiększyły. Jak już zaczną boleć to procto glyvenol

Domka - ja to wolałam mieć przewijak nad łóżeczkiem, bo jakby dziecko spadło to przynajmniej na miękkie:tak:

Poszłam na spacerek i kręciłam sie tak 2,5h a teraz delikatnie pobolewa mnie dół brzucha jak chce zmienić pozycje. Dzis już do końca dnia będę leżeć plackiem.

Atu ja wole chyba bez wypełnienia,bo minky ma wypełnienie a ja chce cienki ale ciepły.

Pscółka chyba kupie nad łózeczko tylko jak to sie sprawdzi bo mam baldachim i jeszcze kołysane łózeczko(z blokadą).O jakos bedzie.

Judy uważaj nie przemeczaj sie. Ja jak pochodze to dla odmiany kosc łonowa boli

reklama
Domka - ja bym sobie darowała baldachim, wiem, że to ładnie wygląda, ale z tego będzie kurz leciał prosto na dziecko:-( Zawsze możesz stawiać przewijak na łóżeczku tylko na czas przewijania. Poza tym na początku dziecko jest tak małe że zajmuje tylko pół łóżeczka, a to wystarczy żeby go wyciągnąć pomimo przewijaka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry