Sunovia - jest mnóstwo informacji na temat szkodliwość szczepionek, to nie jest świeży temat. Czy pierwszy raz o tym słyszysz? Jeśli chcesz znaleźć jakieś informacje, to sobie poszukaj, więcej informacji znajdziesz na anglojęzycznych stronach. Znajdziesz na 100%. Wystarczy chcieć otworzyć oczy.
Zawsze lepiej wiedzieć przed podaniem co się bierze samemu lub podaje dziecku. Ja bym nawet kotu nie podała karmy, co do której nie zrobiłabym szczegółowego reaserchu ;-) Od dziecka u mnie w domu uczono mnie, by dociekać samemu do źródła.
I nigdy bym obcych nie przekonywała do swoich racji co do szczepionek. Mnie tylko obchodzi zdrowie mojej rodziny i moich bliskich :-) Więc jeśli naprawdę chcesz, sama sobie poszukaj. Tamten post nie był do Ciebie ;-)
Dzisiaj koleżanka przekonała mnie, że warto jeść szczególnie w ciąży ekologicznego kurczaka, a dokładniej to nie jeść kurczaka z marketu ;-) No, i postanowiłam, że to będzie mój kolejny krok w żywieniu.
Dziś mnie bardziej pobolewa podbrzusze. Zbliża mi się 8 tydzień, czyli tak jakby termin kolejnej @. Może dlatego tak czuję? Jeszcze 9 dni do kolejnej wizyty.