reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Ja się melduję ze szpitala. Przyjęli mnie, położyli i mam czekać. Pewnie badania, rozmowa z anastazjologiem i ogólnie ostatnie chwile odpoczynku. Przestałam się jakoś stresować tak mocno. Co ma być to będzie. Moja przyjaciółka mi wczoraj powiedziała że złego licho nie bierze i mam się nie martwić ze coś nie jak pójdzie :-D kocham ja za szczerość po prostu :-D

Kotulcia ze starzejącym łożyskiem to cię bez dziecka już do domu nie puszcza. W zeszłym tyg koleżanka miała taką sytuację z tym że córka jej wogole na wadze nie przybywała przez 2tyg. Wywoływali jej poród ale oksytocyna na nią nie działała i na następny dzień zrobili cięcie. A twoja mała ile teraz waży?

reklama
Gratulacje dla wszystkich co już mają swoje maluszki po drugiej stronie:-)
Ja będę rodzić w Warszawie na Madalińskiego i tam jest znieczulenie za darmo. I to jest niezgodne z prawem aby płacić za zzo.

Agniecha - haha, no weź ;)

Kotulcia - trzymam za Was kciuki!

Marrika - to już jutro :) Fajnie masz :)

Pies sąsiadów ciągle ujada. Kiedy on pójdzie w kime.... Chyba nagram miauczenie Tusi i będę im w weekend puszczać w odwecie ;)

Cyntia no jutro. Cały czas się zastanawiam kiedy to zleciłalo.
Już niedługo sąsiedzi będą słuchać Adrianka także będą mieli jeszcze większe atrakcje niż mialczenie kici ;-)

nike ty urodziłaś wcześniaka tak w 34 tygodniu???? to podobna sytuacja jak u mnie? czemu cc? jak mało czułaś ruchów??

Leże i czekam na usg, badanie ręczne to szyjka skrócona i chyba do piątku zostaje:(
Aj raz bym już też chciała być po a potem myślę żeby jeszcze sobie posiedział w tym brzuszku
Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy jakby nie wy to bym zwariowała a Ciebie Nika proszę o szybką odpowiedz wiem że jesteś zajęta dzidzią ale jak tylko znajdziesz chwilę to z góry dziękuje

Nie mam cierpliwosci juz do forum na dzis :/ po raz kolejny zjadlo mi posta. Pisze teraz 3x.

Dzwoniłam na Żelazną i rozmawiałam z Pania Matysiak - Pełnomocnikiem ds. Obsługi Klienta i Praw Pacjenta. Powiedziała mi ze zzo jest bezpłatne i nie ma żadnych ukrytych opłat (oczywiście jesli dostepny jest anestezjolog i nie ma przeciwwskazań). Na moje pytanie o cegiełki odpowiedziała, ze owszem jest możliwość zakupienia na cegiełki na rzecz pomocy dla szpitala ale jest to dobrowolne o czym każda pacjentka jest informowana i nie jest to w zaden sposob zwiazane z zzo.

Mloda szacunkowo ma 3200+/- 500g. Ja dalej czekam co i jak. Najpozniej dowiem sie na wieczornym obchodzie bo dzisiaj jak na zlosc 3 cesarke robia i lekarze maja mlyn...

reklama
Do góry