reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Cześć Mamusie, przełamałam rodzinną tradycyjne i doszłam do 38 tygodnia Yupiiiii!! Fakt czuję się fatalnie i bardzo obolała ale najważniejsze że wytrzymam a właściwie niunia wytrzymała tyle w brzuszku.

Marrika gratulacje, dużo zdrowka dla Maleńkiej.

Kotulcia głowa do góry, w szpitalu napewno wiedzą co robią i nic złego nie może sie stac. A może już dzisiaj urodzisz? Trzymam kciuki :)

Mroczko, coś napisać mi ostatnio umknełaś, jak się czujesz?

reklama
Goska - w necie piszą, że nawet od 34 tc. Gdy spytałam o to gina, to powiedział, że mam nie pić ;) Piję od zeszłego tygodnia - 38 tc.

Renisus gratuluje dotrwania, teraz pewnie juz chcesz urodzic?:)

No moze moja mala Kicia chciala jednak byc spod znaku Wagi hehe:) pokrecilo mnie jak przed okresem chwilke i cisza. Czekam na ta lewatywe ale chyba najpierw obiad dadza. Mi zjesc dla porzadnego efektu hehe:)

Zostalam sama na sali - malo tego na oddziale! Przyszla dzisiaj babka ale od razu rodzic:p Tylko ja sie tak do tego zabieram jak pies do jeza:)

Marrika bardzo gratuluje. Jak czujesz sie po znieczuleniu ogolnym?

Ja jestem dzis sama z mala i po 5h mam ochote wyskoczyc przez okno, bi przeciez jej samej nie wyrzuce :-) czy powinnam sie niepokoic, ze laleczce z papieru urwala najpierw glowke ( potem chciala, zebym naprawila i byla wielce zdziwiona, ze sie nie da), a potem po kolei wszystkie czlonki? Generalnie odkryla nowa pasje obok motoryzacji. Bawi sie we fryzjerke i zamecza wszystkich czesaniem wlosow plastykowo szczotka dla lalek. Kupilismy jej taka glowe z wlosami Barbie, ale zabawniej jest z zywym czlowiekiem...

reklama
Kotulcia - to najedz sie porządnie żeby efekt był ;)

Dziewczyny, czy na początku sa potrzebne sliniaki? Bo mam tu zestaw i nie wiem czy juz prac, czy czasem na początek nie lepsza bedzie zwykła tera?

Do góry