reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Kotulcia hehe ja bym tak chciala kilka dni na szpitalnej diecie pobyc:-D

Zrobily mi sie roztepy na dole drzuszka :wściekła/y:

Dzisiaj sie jakos dziwnie czuje, wstalam zla, besio sie stawia i boli jakos dziwnie klementynka ehh aa tu farsz na pierogi prawie gotowy:-D

Wiecie co jakos mam dola:-( mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
gnagna - na wszystko odpowiedź tak i jak miał 10 miesięcy to bardzo chętnie "gryzł" szczoteczkę. Mam nadzieję, że to przejściowe w związku z ząbkowaniem, tudzież jego aktualnym buntem "dwulatka"...:-(

Nie poznaję siebie, wciągnęłam całe opakowanie nachosów:szok:. Oj jutro będę cierpiała katusze na kibelku:cool:

Pscółka - ehmmm zatem będę musiała umyc się i ubrać :p i tez se kupje i zjem cale zanim mąż przyjdzie hyhy...wszystko byleby ten marazm przeszedł :/

Dzien dobry:)

W wolnej chwili staram się was poczytywać.
I czekam na nowe rozpakowane mamusie.

Garmelka ja po porodzie czuje się dobrze. Dzisiaj juz znacznie lepiej niż wczoraj. W sumie jakby ktoś mnie zobaczył nie wierzyłby ze rodziłam dwa dni temu. Brzuch mam jak ok 3-4 mies ale ogólnie poruszam sie nie zle. Nie biegam ale spokojnie chodze siedze itd. Trochę mecza mnie hemoroidy i to chyba jedyny minus.

Czekam na położna ale jakoś dojść nie może:\ A w sumie chciałabym żeby zobaczyła przede wszystkim malego.
Z pokarmem tez jakoś mam różnie. Nie chce się za bardzo rozkręcić. Wiec w nocy podałam butelkę i tak ja zmianę na razie bo sama nie wiem co robić. Wydaje mi się ze cycka chyba bardziej traktuje jak smoka.
Ogólnie grzeczny. Jak ma smoka można z nim robić co się :-D

Ostatnia edycja:
Mizzah - robię porządki w dokumentach i znalazłam świstek za zoo (swoją drogą nawet nie wiedziałam, że go mam:-D) i tak jak obstawiałam byliśmy hojnymi darczyńcami na rzecz fundacji;-) czyli nie ma nawet wzmianki, że to było za znieczulenie. Oby teraz było tak jak mówisz, czyli za free:tak:

Martina - staraj się regularnie co dwie godzinki przystawiać i nie dawaj jej zasypiać przy cycu. Można miziać po buzi, lekko podszczypywać, ruszać rączkę i do karmienia deczko rozebrać. Powodzenia:tak:

Hnagna - moj mały przechodzi dzis samego siebie wiec do skoku z okna moge sie dolaczyc ;)

Garmelka - wygodniejsza bedzie tetra

Kotulica - hihi to jak im tam po tym obiadku dasz popalic to musi cie ruszyc ! Na przebicie pecherza meza zapros skoro sama jestes;)

A ja mam mega ochote na saltke jarzynowa ale brakuje mi selera pora i pietruszku a za oknem leje...

reklama
Jestem po ktg. Czekam na lekarza. Tętno dochodziło do 170 wiele razy, ale położna mówi, że zapis ładny. A niby norma jest do 160 - to już sama nie wiem.

Ale nabawiłam się wstydu, bo się posiusialam podczas ktg :/ I głupia zaczęłam się z tego śmiać, eh. Mam gacie i spodnie mokre i tak czekam na lekarza. P. ma mi donieść podpaski, ale co tyłek mam mokry, to mam :(

Do góry