reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Mi dzis brzuch strasznie sie napinal. Pewnie przez to ze duzo dzis zrobiłam. Czy wszystkie maja juz jakieś objawy zbliżającego sie porodu?? U mnie w sumie spokoj. Jedynie brzuch sie spina ale na tym etapie to normalne.

Mnie momentami jak chodzę zakłuje w podbrzuszu, szyjce- ale to tak ze sie zginam z bólu- trwa to moze 5sekund ale jest niespodziewane i cholernie bolesne. Brzuch tez mi sie napina, ale nie opadł, nie odszedł tez żaden czopek :)
Pociesza mnie to ze niektóre dziewczyny tez nie miały objawów a urodziły rach ciach:)

reklama
Ja tez dopiero kończę 35 wiec moze faktycznie jest jeszcze na to czas. Ponoć pierwsza ciąża jest zazwyczaj przenoszona a ja chciała bym jednak urodzić w okolicach terminu. Zobaczymy co to bedzie :)

wawka - u mnie to samo, wypatruje chocby czopa i nic...i taki pic na wode z ta krotka szyjka. My praktycznie na tym samym etapi ;)

Kotulica chyba rodzisz wreszcie co ?? &&&&&

renisiu - fajnie, ze jestes zadowolona zpoloznej, bo ja ze swojej nie. Zaluje, ze nie ma tej co w zeszlym roku, ale pracuje teraz tylko w szpitalu, wiec moze trafie na jej dyzur. Ta jest szkotka i nie dosc ze ciezko mi ja zrozumiec momentami to jakas taka oschla jest

Ja też dopiero 36tydzień zaczęłam i brzuch mi się czasami napina i twardnieje i od czasu do czasu ból jak na okres. A pozatym to od wczoraj krew w nosa mi idzi nie jakoś bardzo ale 2 -3 razy dziennie.... denerwujące trochę. ..

reklama
Do góry