reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
dzień dobry,
Dzisiaj ładnie sobie pospałam, pozwoliłam małemu spać ze sobą bo troche jest chory i dzięki temu zawsze śpi dłużej więc prawie do 8 spaliśmy :)

Mona, piękna ta Twoja córa, napatrzeć się mogę na takie maleństwo :)

we Wrocławiu dzisiaj ładna pogoda, no ale co z tego jak ja prawie juz chodzić nie moge :(

miłego dnia

edit:
co do drugiego imienia to my dajemy. Teraz Mati miał zaszczyt nadać siostrzyczce drugie imię, jemu się od dawna bardzo podoba Kasia więc niech tak bedzie. I od długiego już czasu nasza córka ma drugie imię a pierwsze jeszcze nie jest do koca zaakceptowane :)

Ostatnia edycja:
No moja starsza ma po mnie drugie imię. A młoda chyba nie dostanie. Jeszcze nie ma decyzji.

Monia a wy kiedy do domku? U nas jak wszystko jest ok to 2 doby po cc i do domu.

Marrika u nas najprędzej po 3,póki co ją już się czuje dobrze, spaceruje i noc spędziłam z malutka trochę odjazywała teraz dostała cycje i śpi;-)

Mi się dzisiaj śnił już szpital, mieli mi robic cc w takim malutkim gabinecie lekarskim na kozetce, a co najlepsze nagle patrze a tam przy moim kroczu moja kuzynka :szok:, w końcu mi nic nie zrobili bo ktoś tam przyszedł i reszty nie pamiętam..

Zaczynam sie tym wszystkim denerwować... Chyba najbardziej tym, żeby akcja nie zaczęła się wcześniej bo może nie być w szpitau wtedy miejsc i odeślą mnie gdzie indziej itp

Dopiero wstałam. ...muszę Was ponadrabiac. Kiepsko się czuje jakby na przeziębienie - shit. Ale tak na szybko:

Marrika - a to mały kudłacz :) superancka dzidzia :* a smok to gigant przy niej :) moja to chyba będzie łysa jak kolano bo ani zgagi ani wymiotów w ciąży :p

Mona - super ten śpiący Twoj dzidziol :)

A ja się wciąż kulam, brzuch wysoko, czop mie odszedł nic.....agrrrrrrrrr

Zaraz w desperacji zgwalce męża

Mona nie widze zdjecia:( na apce niektore widze a niektore nie:(

U nas na drugie bedzie Natalia:)

Ehh znowu podlamka, kupa dzisiaj byla, zoltaczki nie ma, na wadze stracila tylko 90g z czego dzisiaj juz przybiera bo ma -80g wagi urodzeniowej a to super ale okazuje sie ze posiew z moczu wyszedl+ wiec prawdopodobnie zostajemy jeszcze tydzien:( mysle ze to przez moja infekcje pecherza pod koniec ciazy. Czekam na obchod i dowiem sie co i jak..

A tak z humorem to ostatnio przychodzi pielegniarka i pyta o mloda a potem pyta czy kupa byla a ja zadowolona ze 'duza i smierdzaca' a ona tak patrzy zdziwiona i pyta 'u Pani?' a ja sie ogarnelam i zaczelam smiac ze u dziecka:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kotulcia, jeszcze tydzień? Przecież na głowę dostaniesz! Mam nadzieję, ze z malenstwem jednak będzie dobrze.

Mizzach jak ja cię rozumiem!!!!! Za 4 dni będę po terminie. Najpierw ryzyko wczesniaka, a teraz zbliża sie szansa na ciążę przeterminowana i w związku z tym wysokiego ryzyka. Nie dogodzisz.

Wczoraj dreptalam od 10 do 18 po sklepach z meblami. Zrobiłam 1000 kilometrów i nogi mnie bola. Oznak porodu brak.

Do góry