Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga i Mroczko gratulacje bardzo wam zazdroszczę dzieciaczków po drugiej stronie :-)
Dziewczyny co już urodziły stosujecie może jakąś herbatę laktacyjną ??
Ja dziś w związku z terminem mam ambitny plan barszczyk czerwony i paszteciki drożdżowe. Może podziała:-)
Wawka - spoko masz słowo ze Uwine sie przed Tobą dzisiaj ide do dra to moze cos sie dowiem... Boje sie żeby mała nie była zbyt duza
Dzis postanowiłam poraz pierwszy ze mam w nosie golenie i ide z tygodniowym buszem
Kotulcia - nikt nam tego nie mierzył Teraz to się zestresowalam. Na sali były jeszcze 2 dziewczyny. Jednej córeczka też została wypisana z żółtą skórą. Inna była już tydzień, bo jej synka naswietlali. Nie wiem jak oni to oceniają i decydują kogo naswietlac.
W szpitalu mówili, że problem jest, gdy żółtaczka związana jest z grupami krwi (u nas niby nie ma ryzyka). A położna na wizycie we wtorek mówiła, że w ciągu 2 tygodni zejdzie. Wizytę u lekarza mamy za tydzień. Wydaje mi się, że dziś jest troszkę mniej żółty.
Agniecha - serdeczne gratulacje!
Dziś byliśmy na pierwszym spacerku Pupa w o niebo lepszym stanie (użyłam kremu Emolium na odparzenia).