reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

Aga gratulacje!!! Ale duża niunia :-D dużo zdrówka dziewczynki!!

Mizzah odpoczynek jak najbardziej wskazany!! Wszystko się unormuje szybciej niż myślisz.

reklama
Agniecha Gratulacje!!! Duża silna dziewczyna Ci się trafiła:-)

Pscółka ja również już słonicą jestem, ale chodzi o to ozłocenie:-D

Rjoanka ja do szpitala jadę w niedzielę, bo mniejsze kolejki w IP. Jednak ten tytuł tak kusi, że mam ochotę jeszcze się wstrzymać:-p;-)

Aga i Mroczko gratulacje bardzo wam zazdroszczę dzieciaczków po drugiej stronie :-)
Dziewczyny co już urodziły stosujecie może jakąś herbatę laktacyjną ??
Ja dziś w związku z terminem mam ambitny plan barszczyk czerwony i paszteciki drożdżowe. Może podziała:-)

Ania: gratki dla Ciebie i maluszka
Agniecha: również gratuluję

Oj coraz więcej tych donoszonych.Dziewczyny. Do roboty, nie obijać się. Kolejkę nam blokujecie :tak:

Wawka - spoko :) masz słowo ze Uwine sie przed Tobą :) dzisiaj ide do dra to moze cos sie dowiem... Boje sie żeby mała nie była zbyt duza :)
Dzis postanowiłam poraz pierwszy ze mam w nosie golenie i ide z tygodniowym buszem :)

Mroczko, gratulacje kochana:-)
Wreszcie twoje marzenie sie spełniło :-) śliczna niunia :-) nameczylas sie ale bylo warto :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kotulcia - nikt nam tego nie mierzył :( Teraz to się zestresowalam. Na sali były jeszcze 2 dziewczyny. Jednej córeczka też została wypisana z żółtą skórą. Inna była już tydzień, bo jej synka naswietlali. Nie wiem jak oni to oceniają i decydują kogo naswietlac.
W szpitalu mówili, że problem jest, gdy żółtaczka związana jest z grupami krwi (u nas niby nie ma ryzyka). A położna na wizycie we wtorek mówiła, że w ciągu 2 tygodni zejdzie. Wizytę u lekarza mamy za tydzień. Wydaje mi się, że dziś jest troszkę mniej żółty.

Agniecha - serdeczne gratulacje!

Dziś byliśmy na pierwszym spacerku :) Pupa w o niebo lepszym stanie (użyłam kremu Emolium na odparzenia).

Do góry