M
MartaDiabłaWarta
Gość
jeśli dodatkowo boli cie podbrzusze to najprostszy jedz prosto do szpitala.
trzymam kciuki za Was
trzymam kciuki za Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w 1. ciąży oprócz upierdliwej migreny przez ierwszy trymestr, też nic nie miałam. Potem za to jak zacznie sie prawdziwe lato będziemy narzekać na spuchnięte nogi, zadyszki i siedzieć w domu i moczyć nogi w misce z chłodną wodą, żeby było lepiej 

Joani bo nie wiem, czy wiesz, ale mi babcia wywrozyla ta ciaze ale dopiero po ślubie kościelnymDziewczyny nie stresujcie się, że nie macie objawów, b lepsze to niż całować kibelek.Ja w 1. ciąży oprócz upierdliwej migreny przez ierwszy trymestr, też nic nie miałam. Potem za to jak zacznie sie prawdziwe lato będziemy narzekać na spuchnięte nogi, zadyszki i siedzieć w domu i moczyć nogi w misce z chłodną wodą, żeby było lepiej
O widzicie jakie macie ładne pamiatki poweselne, wielu może pozazdrościc![]()
Nie no właśnie po kościelnym i pierwszy cykl po ślubie test pozytywnySojnabig, współczuję, miałam tak wczoraj aż z kibelkiem się witałam z tego bólu. Jak masz Paracetamol, weź spokojnie.
A to Wy po cywilnym na razie?
Śpij dobrzeTak, możesz Apap.
A to zrozumiałam, że babcia nie wstrzeliła się z wróżbą... a to jednakdobra, pracuj spokojnie i bez bóllu. ja lecę spać, bo rano do pracy idę.