Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dam znać na pewno, wizytę mam na 16:25 dopieroSojnabig trzymam mocno kciuki daj znać po.
A ja tylko z testów wiem..ja mam w środę, też stres jest tym bardziej że początkowo moja beta nie za ciekawa była,dopiero dzisiaj podskoczyła do pożądnych normzobaczymy w środę co tam sie dzieje
![]()
6 godzinny czyli zmieniasz sobie wymiar etatu czy sa jakies przepisy o ktorych nie wiem a chetnie bym skorzystala@Nevka
ja korzystam tylko z diagnostyki www.diag.pl wiem, że tam badania są nieco droższe niż w szpitalu ale przynajmniej po 4 godz mam wyniki w internecie. sprawdź gdzie u ciebie w miejscowości mają punkt pobran. to jest chore byś tyle na wyniki czekała.
@beti nie jesteś sama "dinozaurem"- ja też już wiekowa jestem a na dodatek zero dzieci urodzonych na koncieech...
Mam za to dziś takie mdlosci, że obiad będzie maż sam robił. Otworzyłam lodówkę i od razu zamknelam. Nie daje rady
W pracy w dz.personalnym przyjęli dzis moje zaświadczenie o ciąży i od jutra zaczynam 6-cio godziny tryb pracy. jupiii. ☺
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę leżeć, chociaz wiem ze gdybym i ja musiała to nie byłoby zmiłuj. Cieszę się jednak że mogę wyjsc do ludzi. Nawet na chwilę. Trzymam za Was mocno kciuki.
Widzę że strona www.mojewypieki.com rzadzi! Ja każdy przepis z tej strony uwazam za genialny. Polecam.