Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Betka w Lublinie padało pół godziny temu i troszkę chłodniej jest w końcumój mąż jakiś przewrażliwiony na punkcie wysokiej temperatury, bardziej jemu przeszkadza niż mi
moze maleństwo ma to po nim i mało aktywne:/
Moja aplikacja mówi że 26 tc to 800g ale nie ma co patrzeć na te aplikacje, bo wiadomo że maluszki już na tym etapie mogą rosnąć inaczej.Dziewczyny może i tak. Zasugerowałam się moim suwaczkiem. Jest prawie 26 tygodni i mi piszą, że ma 500 gram. A ostatnie usg z pomiarami miałam w 19 tygodniu.
U nas dziś 22-24 st jutro podobnie więc mi jak najbardziej pasuje, aby nie padało.U nas burza była, teraz mamy okna na oścież i chłodno się zrobilo, chwilo trwaj. Jutro niby ma być mniej niż 30,hurrra!
![]()
![]()
A co remontujecie?A co najlepsze od tego tyg ruszamy z remontem tym ogrzewaniem malowaniem...chce zeby bylo juz po ratunku!!!

A w mojej aplikacji pokazuje ze 900g,ale ja sie tym nie przejmuje bo maly ma wg norm wage wporzadku tak zreszta gin mowilaMoja aplikacja mówi że 26 tc to 800g ale nie ma co patrzeć na te aplikacje, bo wiadomo że maluszki już na tym etapie mogą rosnąć inaczej.
U nas dziś 22-24 st jutro podobnie więc mi jak najbardziej pasuje, aby nie padało.
A co remontujecie?
Chyba wrócę do was dziewczyny [emoji6]
U nas weekend pod znakiem euro. Mecze cały weekend alr już koniec i dalej w czwartek mąż będzie oglądał. No więc nie mam wyjścia i ja też. [emoji6]
![]()
sypialnie, komoda dla małego i łóżeczkoTrzeba ich gonićalee Ci zazdroszcze,fajnie ze jestes po wszystkim
A ten pokoik ktory przygotowaliscie to dla małego?
Podejrzewam że pisałaś, ale tak jak pisałam dawno mnie tu nie było, a postanowiłam wrócić, więc muszę się na nowo wdrożyć. Powodzenia wraki razie [emoji4]A w mojej aplikacji pokazuje ze 900g,ale ja sie tym nie przejmuje bo maly ma wg norm wage wporzadku tak zreszta gin mowila
Co do remontu pisalam juz kiedys,ocieplamy sciany robimy ogrzewanie gazowe,malowanie scian i jeszcze kilka rzeczy w sypialni w ktorej bedzie dzidzia
Jutro zasuwam po kartoniki i pakowanie pierdółek![]()
Dokładnie, kazde urodzi się inneJa w ogóle gdzieś czytałam, że po 23tc dzieci zaczynają się od siebie sporo różnic! :-) zresztą tak jak piszesz Beatka jest wszystko e normie, mój synek ważył już prawie 400g w 19 skończonym tygodniu a normy mówią chyba 200-300 . Każda będzie miała e końcu inne dziecko :-) oby zdrowe i tyle :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też małego w sypialni będę miała. Wiktor zamieszkał w swoim pokoju jak skończył 6 mc ale był on tylko do spania.sypialnie, komoda dla małego i łóżeczkopół na pół hehe , bo dopóki będzie spał w łóżeczku będzie spał z nami w sypialni. A potem musimy się eksmitować i zrobić mu tam pokoik
ale to mysle jak bedzie mial 3 latka[emoji14]
a Wy robocicie osobno pokoiki dla maluszków?![]()