Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Betka wlasnie my nawet zareczeni nie jestesmyale ustalilismy, że slub za 2 lata w czerwcy, termin dokladny bedziemy dopiero dogrywac bo sala bedzie czynna od zimy. Jest mega, klimat super romantyczny wśród pol lawendowych na szczycie góry pośród pól i lasów. Chcieliśmy za rok, ale wolimy poczekac az młoda bedzie chodzić. My to wszystko z dupy strony
odwrotnie
Witamy witamyHej dziewczynyDopiero trafiłam na Wasze forum. Mam termin na 11.10. I powiem Ci Świstak i Poziomki, że jednak najgorsze z tego wszystkiego to być w zagrożonej ciąży i modlić się żeby odnosić chociaż do 36 tygodnia.
Doskonale cię rozumie bo przy pierwszej ciazy wcale sie niestresowałam a teraz jestem wszystkim przejęta od plamien jakie miałam i teraz cukrzyca w ciaży -boje sie ze za mało jem aby dostarczac odpowiednich witamin małemu .Witam na forum synus czy córcia?Hej dziewczynyDopiero trafiłam na Wasze forum. Mam termin na 11.10. I powiem Ci Świstak i Poziomki, że jednak najgorsze z tego wszystkiego to być w zagrożonej ciąży i modlić się żeby odnosić chociaż do 36 tygodnia.