• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

no plecy też jak pochodzę nawet trochę mnie bolą cholernie!
najgorzej jak pol dnia chodzę coś robię położę się i potem weźź wstań to jest dopiero tragedia jak babcia stara!

reklama
Po wysokiej krzywej cukrowej wysłali mnie na szczegółowe badania. Kłuje się pare razy dziennie, mam specjalna dietę i cukier jest w normie, wiec na szczęście obejdzie się bez insuliny [emoji106]

Jeszcze jutro badania mi porobią i mam nadzieje nie kwitnąć tu przez weekend.

Joani to jakie ty miałas te wyniki ze trafiłas do szpitala bo az sie wystraszyłam ze i ja tam trafie chodzi o ten ranny pomiar?

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Tekila mi mała w pierwszej ciąży uciskała na jakiś nerw i miałam okropne bóle pleców. Masaże pomagały na chwilę, o plastrach nie słyszłam wtedy. I ratowałam się.... termoforem :) Ale serio mi pomagało i przynosiło ulgę.
Teraz odpukać nie ma źle, ale to pewnie kwestia czasu.

Witaj MartaO ;)

Ja nie mogę chodzić... w ogóle... zaczyna mnie boleć brzuch (ciągiem) i się spina. Gin kazał siedzieć w domu na dupie :/ ale póki z szyjką jest ok nie biorę żadnych nosp czy tym podobnych.

Witaj bellina.
Mi od 23 tc twardnieje brzuch. Na ostatniej wizycie okazało sie że szyjka bardzo sie skrocila i mam.nakaz lezenia ,spasmolina i magnez. Ale najważniejsze żeby dziecko sie jeszcze nie urodziło

reklama
Same twardnienia to mogą być skurcze przygotowujące macicę do porodu. Braxtona jakiegoś tam :) sorki nigdy nie pamiętam tej nazwy. O ile bezbolesne. Takie to ja mam wieczorami, a bóle przy chodzeniu. Ale Tobie coś tą szyjkę skróciło.
I chyba tak jak dziewczyny pisały, że długość, rozwarcie zewnętrzne i wewnętrzne (u ujścia). Więc leż jak lekarz kazał, bo dzidzia ma jeszcze czas ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry