justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nam też położna mówiła, ale powiedziała też że według niej to nie warto tej ceny, wystarczy sobie kupić zwykłą wazelinę w aptece albo żel durexowyCzy ktoras z Was spotkala sie z żelem położniczym Natalis?
Nam polozna w szkole rodzenia o Nim mowila mozemy kupic sobie grupowo taniej i chyba sie zdecyduje..
Mój to samo powiedział, jak zauważył że trzymam rękę na brzuchu... Myślę że troche racji w tym jest, bo jak przestałam go tak często dotykać to i mniej skurczy miałam, a jak był dzień że często się macałam to skurcze się nasilały...Miałam dzisiaj wizytę i lekarz powiedział mi coś takiego , żebym się nie głaskała po brzuchu bo to może wpływać na skurcze macicy . Pominę już że chyba będę musiała sobie ręce związać żeby tego nie robić , ale spotkałyście się albo słyszałyście o czymś takim ?