reklama

Pazdziernik 2016

Ja jeszcze mam 2.5 tygodnia do rozpoczęcia 30 tc także jeszcze trochę .... ściągnęłam sobie apke
Licznik kopniec ale jeszcze jej nie użyłam ;)

Mój jest bardzo aktywny wiec od razu poczułabym ze jest inaczej niż zwykle

reklama
Ja czuje Młodego prawie cały czas, więc nie ma co zapisywać ruchów póki co :-) zresztą przez coś takiego moja koleżanka w nerwach jechała na ip bo mały spał a ona uznała, że musi się ruszać 10 razy na godzinę bo jej tak położna powiedziała!! Choć wiadomo lepiej sprawdzić tylko nie ma co wpadać w skrajność tak jak ona :-) :-)
Dzidzia to też moje pierwsze dziecko, też wyczekane ( po 10 latach) ale trzeba starać nie zwariować :-)

Co do leżenia to ja czasami nie wiem jak to robić bo jak jestem bokiem to czuje Małego na samym dole a tak najbardziej boli :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam dwa tyg a ze jak u ciebie Aria młody skacze wiec luz :)

mojemu się włączyło wicie gniazda jakieś np
ogólnie to miesiąc przed tym jak się dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży kupiliśmy mieszkanie... i troszkę zrobiliśmy a resztę mieliśmy robić powoli. .. a temu się sadza w tyłku zapaliła i juz chce wszystko robić. .. tak więc kolejne remonty mnie czekają ;) przedpokój i sypialnia (później ma być w niej pokój malego)... przedpokój to masakra bo boazeria jest pod sam sufit i będą to zrywać jeszcze w tym miesiącu ... zbudować szafy trzeba. .. i ściany zrobić. .. a w sypialni zerwać wykładzinę położyć panele i pomalować (kolory sobie upatrzylam biel błękit i granat. .. coś w styl marynistyczny)... ja lubię sama wszystko robić ale nie wiem czy dam radę w sierpniu z brzuchem[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Z tym twardym brzuchem to jest tak że jak się skurcze pojawiają to trzeba wiecej odpoczywać [emoji5] mnie lekarka tak w poniedziałek przestraszyła przy wypisie ze szpitala że trzeci dzień boję się chodzić a wizytę u mojego lekarza mam dopiero 8 sierpnia. Chyba zwariuję!

Zyciowa no to wspolczuje remontu my w ten week skonczylismy a remont trwal ok 3 tyg podlogi skuwane sciany ocieplane zakladane ogrzewanie gazowe i teraz tylko bedzie szafa robiona i mebelki malemu trzeba kupic:) powodzenia:) ciesze sie ze jestem juz po bo chyba nie dalabym rady w nastepnym mscu.Caly ubiegly week sprzatalam,czulam sie jakbym na nowo sie wprowadzila hehe

U mnie też remont na finiszu i mam już dość mimo, że cały ten czas mieszkam u mamy, a nie w remontowym bałaganie. Strasznie mi się dłuży i już nie mogę się doczekać sprzątania i ogarniania wszystkiego na nowo.

Ja to lubie tak jak wszystko nowe, zresztą chyba kazdy tak lubi :) ja męczę mojego żeby juz pokoj robić, ale on na wszystko ma czas czym mnie doprowadza do szału. Prawda jednak jest taka, że faktycznie czas jest... my w zeszłym roku dopiero sie wprowadziliśmy i jesteśmy po remocie więc wystarczy odmalowac, ale wiecie jak to jest. W ogóle moj chce łóżko większe kupic, bo może młoda kiedys będzie do.nas przychodzic ...

reklama
Ale wam dobrze ja tez bym chciała szykowac pokoik dla małego a u mnie poprostu do sypialni wstawimy łóżeczko i tyle dopiero jak młody podrosnie tak z 1,5roku to dopiero wtedy bedziemy myslec o remoncie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry