ewelinka10425
Fanka BB :)
Ja byłam w 2 miesiącu ciąży jak zmarła babcia mojego męża i na pogrzebie byłam, tyle że ciała nie ogladalam... nie wiem czy są jakieś przesady na ten temat, ale jakoś nie za fajne to jest...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nienawidze przesadow. Uwazam ze ludzie ktorzy truja innych wierzeniami w brednie sa podli. Z drugiej strony pogrzeby fajne nie sa wiec możesz ciezko znieść to emocjonalnie.
Dziewczyny ja mam teraz lezec przez miesiac a leze godzine i juz sobie nie radze![]()
Marluna masakra. Tylko, ze ja mam coreczke mala i z tym lezeniem bedzie ciezko.
Lekarz chyba tak troche na wyrost powiedzial bo chcial mnie wystraszyc. Poszlam dzis bo mnie w nocy brzuch rozbolal ale nic poza tym. Szyjka dluga, dzidzius okej tylko twarda macica. Chcial mi dac skierowanie do szpitala bo powiedzialam ze sie sforsowalam w zwiazku z przeprowadzka. Sama nie wiem. Mam metlik w glowie
Nie wiem co Ci napisac, ja mam przododujace nisko schodzace lozysko i niewydolna macice po cesarce jest pokryta zrostami i kazdy skok masy maluchow powoduje ze macica szaleje robi sie twarda raz lo raz.Marluna masakra. Tylko, ze ja mam coreczke mala i z tym lezeniem bedzie ciezko.
Lekarz chyba tak troche na wyrost powiedzial bo chcial mnie wystraszyc. Poszlam dzis bo mnie w nocy brzuch rozbolal ale nic poza tym. Szyjka dluga, dzidzius okej tylko twarda macica. Chcial mi dac skierowanie do szpitala bo powiedzialam ze sie sforsowalam w zwiazku z przeprowadzka. Sama nie wiem. Mam metlik w glowie