reklama

Pazdziernik 2016

Dzidzia, jeśli to doda ci otuchy, to moja teściowa będąc w zaawansowanej ciąży z moim mężem żegnała swojego tatę. Normalnie uczestniczyła w uroczystościach i mogę cię zapewnić, że po 30 latach wszystko jest ok i z nią i z moim mężem.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzidzia głupie gadanie takie wiesz... wiadomo że jak źle się będziesz czuła emocjonalnie czy fizycznie to wyjdziesz. Tez wiadomo ze nikt cię do niczego nie zmusza a jest to twoja decyzja wiec takie pierdzielenie tylko cie rani i denerwuje... :/

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Od tego czy pójdziesz na pogrzeb ma zależeć czy Twoje dzieciątko będzie kaleką. Kto w to jeszcze wierzy... Moim zdaniem masz swój rozum i powinnas zrobić tak jak Ci serce podpowiada. :)

dzięki :-) i jeszcze ponarzekałam dla swojego lekarza z tym , że brzuch mam twardy jak chodzę i zaproponowała żeby zrobić KTG po mimo , że jeszcze wcześnie na to i zupełnie nic nie wyszło na tym KTG , w sensie zupełny brak czynności skurczowej więc chyba po prostu taka moja natura z tym twardym brzuchem :-) ale chociaż przez godzinę sobie posłuchałam serduszka małej i się trochę uspokoiłam :-)

reklama
Julianing dobrze ze od razu bez problemu ci ktg zrobiła dla uspokojenia :)
Niektórzy lekarze mają z tym problem.
Ja jutro idę do swojej prowadzącej. Musze zapytać o klucia w podwoziu niech może sprawdzi czy to nie szyjka czy coś. .. bo sama nie wiem czy to ma tak boleć czasami...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry