Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też spadlam kilka kg przez dietę. Więc tersz mam ciążę dzidziowa tylko a nie spożywcza[emoji6] jutro mam wizytę, to się dowiem dokładnie ile ważę, bo u nich zawszę to robię, więc będzie miarodajny wynik.
Betka a nie masz wrażenia, że to woda? Ja nie jem duzo, fakt ostatnio trochę pofolgowalam i zjadam słodycze. Ale nie jem smażonego, tłustego, jem dużo owoców i warzyw i waga rośnie. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to woda, zwłaszcza na udach. W weekend byliśmy u rodzinki i kuzynka przytyła w ciąży 17 kg. Minęły nie całe 3 Miesiące i nie widać nic, a nic
Wiktorka, masz rację, coś w tym jest. Ja też jem raczej normalnie, nie szaleję szczególnie, słodycze, białe pieczywo czy ziemniaki tylko od czasu do czasu, a waga ciągle do przodu. Mam nadzieję, że szybko mi to spadnie potem, bo czuję się strasznie ciężko.
Wiktoria to może być częściowo woda, ja np jednego dnia byłam spuchnięta na nogach i na wadze zamiast 65,7 było aż 67,4! :-) :-) a następnego dnia było ok :-)
Mój dzidziuś 1450 miał tydzień temu to był skończony 30tc i był główką w dół, ale lekarz powiedział że może się jeszcze kręcić a waga ponad 8 na plusie... ;P
Laski pozniej bedziemy sie odchudzać
Ja z racji wysokiej wagi wyjściowej jak straciłam 5kg na początku tak nie przytyłam ani grama.
Ale jeszcze 3 miesiące wiec duuuuuuuuzo sie moze zdarzyc
Hej jejku wy tu o wadze ja mam 10na plusie[emoji14]a mały waży "tylko" 1200gram wiec gdzie reszta[emoji14]
Ale i tak dla mnie to mało bo przy córce ponad 30kg przytyłam. .. teraz nie ma opcji żeby aż tyle mi przyszło przez dwa miesiące