reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z chodzeniem ciężarnych na pogrzeby? Zmarła chrzestna mojego męża i teściowa najpierw w ogóle nie pozwalala mi iść na pogrzeb a teraz nie pozwala mi podchodzić do trumny. Czy są jakieś przesądy z tym związane i znacie jakieś potwierdzone przypadki w których te przesądy się sprawdziły?

Dzidzia jak sama napisałaś są to przesady. Jeśli w nie wierzysz to nie idź. Ja osobiście nie wierzę w takie rzeczy ale pogrzeb to smutna ceremonia i może wpłynąć negatywnie na twoje samopoczucie. Pamiętaj ze możesz nie reagować adekwatnie bo masz w sobie burze hormonów.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z chodzeniem ciężarnych na pogrzeby? Zmarła chrzestna mojego męża i teściowa najpierw w ogóle nie pozwalala mi iść na pogrzeb a teraz nie pozwala mi podchodzić do trumny. Czy są jakieś przesądy z tym związane i znacie jakieś potwierdzone przypadki w których te przesądy się sprawdziły?
Tydz temu moj mąż zegnal przyjaciela,mojego kolege chociaz bardzo chcialam isc to zrezygnowalam..bo ja przezywam bardzo takie ceremonie..

Ja też w przesądy nie wierzę, tzn dla mnie w ogóle coś takiego nie istnieje :-)
Ja bym poszła jeżeli bym się dobrze czuła :-) śmierć to naturalna kolej rzeczy, więc dlaczego nie iść? Chyba, że uznasz, że za bardzo Cię to jakoś emocjonalnie ruszy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka a nie masz wrażenia, że to woda? Ja nie jem duzo, fakt ostatnio trochę pofolgowalam i zjadam słodycze. Ale nie jem smażonego, tłustego, jem dużo owoców i warzyw i waga rośnie. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to woda, zwłaszcza na udach. W weekend byliśmy u rodzinki i kuzynka przytyła w ciąży 17 kg. Minęły nie całe 3 Miesiące i nie widać nic, a nic
Ja jem wlasciwie tak jak przed ciaza wiadomo czasem pozwole sobie ze slodkim ale nie zeby siedziec.i.sie opychac..tez wydaje mi sie ze to woda itd

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry