Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tekila ja tez mam duzo śluzu teraz, tak ma byc no mi od dzis równo miesiąc został. Bo termin z usg 8.10 ja w ogole sie nie boje wrecz przeciwnie doczekac sie nie moge
Dziewczyny o jakich wy paskach mówicie?
Ja kupilam dzis szlafrok do szpitala i koszule do porodu, do tego kupilismy dwie duze szafy do mlodej do pokoju
Chodzi pewnie o paski, którymi można sprawdzić czy nie sącza się wody płodowe.
Ja też dostałam dziś pierwszą z koszul do karmienia, niby na zdjęciach wyglądała spoko, ale na żywo jak dla starej baby Nie macie wrażenia, że te rzeczy dla mam są jednak lekko z innej epoki?
Dziś kupiłam też dwa kombinezony używane typu miś na cieplejsze dni. Nie wiem jak u was, ale u mnie prężnie działa grupa sprzedażowa dzieciowo-mamowa, jak dotąd kupiłam kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Jutro dostanę jeszcze używany podgrzewacz też kupiony na grupie, niby użyty jeden raz, zobaczymy w jakim stanie będzie.
Wiola fakt, koszule moje też średnie, ale na raz to niech będą. Później i tak raczej piżamy preferuje. Ja dziś dostalam przesyłkę od mojego kuzynki, cudne szmatki. Tylko raczej większe, bo od 84 sue zaczynają, ale i tak piękne
Bylam w pepco i tam tez cudne szmatki dla dzieci gdybym tyle tego nie miala na pewno bym sie skusila na cos