Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiktoria widzisz bo mieszkasz tak daleko,Ty to jestes
A ja sobie kupilam zaslonki i o! Tylko,ze potrzebuje 4 szt a kolo mnie w pepco mieli 3 i ja chora glowa tak sobie je ubzduralam ze musze jechac do miasta znalezc 4 sztukę
A wiecie co się okazało z tym moim kolorem? Że jednak jest ok! Tylko ja jestem tak zmęczona ta bezsenności, że bez makijażu wyglądam strasznie! Wstałam i się wynalowałam i o jednak ładnie? :-) Masakra jakaś! :-)
Wiktorka, myślę że możesz powiedzieć wprost, że chcesz odpocząć. W końcu to twoja rodzina, zrozumieją.
Mnie w szpitalu odwiedza tylko mąż i mama, jutro mają przyjechać teściowie, ale ja nie mam nic przeciwko, czuję się z nimi swobodnie, jeśli będę chciała się położyć to to zrobię, jeśli będę chciała cały dzień siedzieć w sypialni to też ok. Natomiast też nie chciałabym teraz innych odwiedzin, parzenia herbatek i zbiegowiska nad małą.
Ja powiedziałam już jakiś czas temu, że chce tydzień po porodzie być sama z mężem. Moim rodzice owszem tak bo to inna kwestia a całą reszta to ja sama zdecyduje kiedy i kto przyjedzie :-) Zwłaszcza będę mocno myśleć nad odwiedzinami szwagra bo ma 3 dzieci a teraz się zacznie sezon chorobowy...i tu będę mocno myślała jak ich zaprosić żeby dać do zrozumienia, że z chorymi dziećmi nie mają przyjeżdżać-bo szwagierka taka wiecie lajtowa na wszystko...