reklama

Pazdziernik 2016

reklama
W tej chwili trwa cc znajomej i cala swita z.oddzialu tam jest przyszedl jakis baran nie czajacy o co chodzi.
Polozna jak zobaczyla moj stan to powiedziala ze nakrecamy sie teraz wszystkie ze 10-14 dni sie czeka i ze ktg bede miala o 10 i mam czekac az wroca to moze cos zadecyduja..
A moj mi z nerwami wyskakuje zamiast mnie uspokoic ze ja rycze i panikuje,to niech sobie tu siedzi jest super

Wiktorka a jak wy sie macie?

Betka maz tez ma stresa bo czuje sie bezradny chciałby pomoc a nie ma na nic wpływu. Bedzie dobrze kochana, do kiedy zostaje Twoja mama?
Miala byc do konca tygodnia ale mowila,ze jak tak sie dzieje i jeszcze nic to zostanie do przyszlego tygodnia siedzi i czeka u Nas w domu.
A mąż niech lepiej sie nie odzywa bo jestem juz jak tykajaca bomba ale chyba nikt mi sie nie dziwi tylko on nie rozumie,ze niewyrabiam a ja jestem straszny nerwus.

Beatka nikt się nie dziwi, przynajmniej żadna z nas :-) masz prawo być już nerwowa!
Rzeczywiście lekarze uznają ciążę zza przenoszoną dopiero po 42tc ale to mogliby inaczej zacząć liczyć ciążę w całej jej trakcie i jakoś tak nie nastawiać kobiet na te 40tc tyko zacząć inaczej do tego podchodzić ...

A co do tej mojej karty to niestety gabinet jest prywatny i czynny tylko dwa razy w tygodniu, pozostałe dni jest zamknięty :-\ więc jutro muszę jechać specjalnie ok 14 do miasta a cała wyprawa zajmie nam ok 3h :-\ ech już się cieszę !

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betka dobrze ze mama moze zostać:)

Marlenkaxxx mam nadzieje ze Cie weźmie:)

Tekila a masz jutro wizyte czy tylko po ta książeczkę musisz jechac?

Moja córa jeszcze spi! Sprawdzam tylko czy dycha jeszcze, mam nadzieje ze przejdzie jej szybko.
Równy tydzien do terminu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry