reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Trzymaj sie dzielnie Tekila:)

Dacie rade dziewczyny bedzie coraz lepiej:)

A ja to chyba jedna z ostatnich tutaj w ciazy:) mały sie nie spieszy, a ja czuje sie coraz lepiej zamiast coraz gorzej, tylko ludzie mnie denerwują milion tel. mam dziennie czy to juz!

Dziewczyny nie myslalam, ze to kiedys powiem ale zazdroszcze wam. Chcialabym ją czasami do brzucha wsadzic. Wiola co z tymi naszymi dziewuchami ?!
Ja to myślę, że moją te odparzenia troche bolą czy swedza. Zasypalam pudrem i faktycznie jakby lepiej. Odstawilam pieluszki daddy nie wiem czy to one nie są przyczyną.

Wiktorka ja stosowałam sudo i bepanthen właśnie. Pomagało, ale no nie każdemu musi. Jest taka maść w nazwie podobna do tormentiolu, ale bez kwasu borowego i podobno super działa. A jak mi się młoda kiedyś mocno odparzyła, to dosłownie cały dzień bez pieluchy spędziła.
A i pampersy mogą być przyczyną. Niektóre dzieci tak reagują.

Tekila mogli by poczekać... skoro wszystko jest w porządku. A tak to możesz i 3 dni rodzic na oksy i skończy się cc. Ja bym się je zgodziła :/
Czy ktg im się nie podobało ?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie rozumiem po co ja tak męczą:( ale widocznie maja jakies powody... Mam nadzieje ze urodzi juz dzisiaj :)
Ja mam sie zgłosić na masaż szyjki dzisiaj do mojej położnej:( juz mnie boli...

U nas nie ma na co zgonić, po mału zaczynam się godzić z faktem, że trafił mi się taki marudny egzemplarz. Liczę na to, że z czasem jej minie.
W weekend ewidentnie bolał ją brzuszek, ale dziś brzuszek miękki, nie pręży się, kupy robi bez wysiłku, więc ewidentnie foch :) Właśnie byłam z nią i psem na długim spacerze, więc chociaż sobie w wózku pospała a ja odpoczęłam.
A swoją drogą dziewczyny muszę powiedzieć, że wkurza mnie zganianie złego samopoczucia małej na kp. Bo na pewno płacze bo ja nie trzymam diety, a na pewno coś zjadłam itp. Moja teściowa nawet poradziła, żebym spróbowała dać jej mm z marszu i zobaczyła co będzie, a dla mnie to ostatnia rzecz której spróbuję, skoro mogę karmić i mała pięknie rośnie. Czy naprawdę dzieci na mm nie płaczą i nie bolą ich brzuszki? :[

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry