reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zaplanuj wolny dzień mówili, będzie fajnie mówili... ;) Czekamy właśnie na doraźnej, bo po tygodniu zielonej kupy dziś pojawiła się w kupie krew :(
Wiktorka, odczyn po szczepieniu to normalka. U nas dodatkowo podszedł trochę ropą i pękł po czasie, teraz jest maleńka blizna już tylko.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzieli, że to może być alergia pokarmowa. Jeśli krew pojawi się raz jeszcze to mamy jechać do szpitala, dostaliśmy skierowanie.
Lekarka pytała mnie o dietę i była zszokowana, że jem wszystko. Szczerze to wkurza mnie już to, że każdy lekarz ma inną szkołę. W szpitalu przy wypisie i z książeczki przez szpital wydanej na temat kp była mowa, że można jeść wszystko, byle lekkostrawnie (żadnego smażenia, kapusty i tego typu świństw), a teraz co rusz wielce to każdego dziwi. Mam już mętlik w głowie i zaczynam czuć się jak mama, która celowo robi krzywdę swojemu dziecku byle tylko sobie podjeść :/

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez pierwsze dwa tygodnie trzymałam się ściśle wytycznych położnej i szpitala - czyli tylko gotowany kurczak plus jakieś ziemniaki i pomidor, jakiś jałowy rosół i tak w kółko, potem wprowadzałam co raz to coś nowego aż doszłam do wniosku, że mała faktycznie w ogóle nie reaguje żadnymi kolkami ani wysypkami na mój posiłek... Teraz jem wszystko oprócz kapusty i gazowanego i jest ok więc nie wiem czy to zależy od dziecka, czy ta dieta naprawdę niewiele daje... Mi mama mówiła, że jak jest krew w kupce to może być skaza białkowa, tak miała ze mną gdy się urodziłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry