reklama

Pazdziernik 2016

Justjestem, ja nie wiem czy to jest na pewno 4t5d, gin tak twierdzi po zamierzeniu pęcherzyka, ale sam przyznał, że to nie do końca miarodajne i będzie mógł dokładnie powiedzieć jak juz będzie zarodek. Kolejna wizyta 12 marca :)

Aria, u nas podobnie, córka śpi jak zabita, a w kuchni obok mąż bije bitki i nie ma szans, żeby mała się obudziła. Polecam gorąco przyzwyczaić do hałasu. :).

Nevka, nawet jeśli by nie był agresywny to nie zaleca się zostawiać psa samego z dzieckiem bo może dojść do tragedii...

Meg, mi urósł po 5 miesiącu, ale ja z nadwagą, więc mała była skitrana pod tluszczykiem

reklama
Zwariowanamama witaj. Dacie rade.

Ja tez uwazam ze to maz powinien myc okna jak jestesmy w ciazy czy kabine prysznicowa.

Joani moj babel tez czesto cwiczy moja cierpliwosc. Idzie spac kolo 21 wstaje okolo 7. Wole tak kiedys wstawal o 5.

Tekila85 bedzie dobrze.

Cholerny duszach kaszel. Zrobiłam syrop z cebuli napadalo się Czosnku pije herbatę. Cytryna i miodem tamten Verne i inhalacje zbyt soli a nie spalam nic....koszmar jakiś.jak zaprowadze prezesa do przedszkola to idę spać ledwo na oczy Patrze.

tez nieraz edytuje posty po kilka razy bo mi slownik przestawia jak chce;)
oj biedulka, pod kołdre i leż dopoki po mlodego nie będziesz musiała iść

a ja dzisiaj w końcu się w nocy nie obudziłam... hurra:-D

Aria piękne zdjęcie i wieści

Pati o faktycznie jakbyś jeszcze do szkoły chodziła ;-) ale są tego plusy długo będziesz miała ładna buzię, ja jestem tylko rok starsza a na czole mam już zmarszczki, taka moja uroda po mamie, więc wiesz :-)

Beti no u ciebie na plus ;-)

Natusia16 tak mieszkam w Niemczech :-)

Pati taki ból raczej normalny mnie też często w różnych miejscach pobolewa. Dopóki jest to ból nie bardzo uciążliwy i nie krwawisz nie musisz się martwić.

Aria Cherry fajne chłopaki ;-)

Lena ja tak jadłam w pierwszej ciąży owoce warzywa jogurty naturalne woda i ryby na parze. Te ryby mi najbardziej zbrzydly. Wolę piekarnik od pary :-)
I pokochalam Fante ale tylko czasami mała butelka. Do tej pory tak mam. Ale najlepsze ze tylko w ciąży tak to nie pije wcale gazowane tylko wodę akceptuje. Mój synek też tylko to lubi. I soki wyciskane. Teraz mam gorsze zachcianki. Ale wiem że jak wiosna przyjdzie to będzie u mnie dużo więcej owoców i jogurtu.

Ruda to mój też czarny się urodził a teraz blondas tak chyba często jest. Mój brat miał do 7 lat blond afera jest czarny

Iska ojej ale przykro mi z powodu siostry. Bidulka jak to znosi?

Nevka ja też potrafię po dwa jabłka na raz ;-)

Aria a ja bym kupiła nawet jak chłopak hehe

Zwariowanamama witaj, gratuluję co ;-) tu będzie Ci raźniej.

Mój ostatnio przedstawił się na spanie 21-9 ale od tego tygodnia budzi się 7-8 i nie ma spania teraz kiedy ja tak tego potrzebuje :-(
Wczoraj też brykal do 22 a wstał o 7 na mleko i nie ma spania. W dzień śpi tylko 1,5h

lenaka popieram. Ja w ogóle dużą wagę przywiązuje co jem na co dzień, także u mnie to już jest stały nawyk.

Codziennie w domu gotuję obiady, dzięki temu moja młoda ma apetyt na takie potrawy, których większość dzieci nie tyka.
Przykład: na swoje 7 urodziny moja młoda zażyczyła sobie nie czipsy, nie ciastka - tylko sushi i quesadillas :)

justjestem spokojnie, jakby się coś złego działo to pewnie byś poczuła. Nie stresuj się.

reklama
Justjestem ja za tydzień wizyta w czwartek na 17, nerwy moje sięgają zenitu, u ciebie coś tam było, u mnie nic, ale pocieszam się że nic niepokojącego się nie dzieje więc modlę się aby fasolka się rozwinęła, u ciebie będzie dobrze zobaczysz. Fakt w ciąży cierpliwości trzeba się uczyć.
Słaba jestem od wczoraj dziś głowa boli, czasem delikatnie zemdli, może to też dobry znak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry