Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Persea, Ann - dzieki za informacje tam gdzie sie sprobuje zapisac to z tego co kojarze maja aparat usg, wiec nie powinno byc problemu
A jesli chodzi o brzuszek ciazowy to ja jestem w pierwszej ciazy i juz go widac troche, chociaz pewnie w duzej mierze sa to wzdecia :/
Ann jak drobinka :-) a brzusio zaczyna odstawić ale maleńki ;-)
Ja czuję że w tej ciąży szybko dostane brzucha zwłaszcza ze startuje z większą waga niż w pierwszej ciąży ;-P
Ann, rzeczywiscie inaczej odstaje, bo ponizej pepka, a u mnie to caly okragly
A zreszta tez sie "pochwale"
Tekila, wiem ze latwo mowic, a wykonac trudno, ale nerwy nic nie zmienia, trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, bo co innego nam zostaje? To juz jutro, wiec zaraz bedziesz wszystko wiedziec Musi byc dobrze, bo jak inaczej?
Kurczę powtarzam sobie, że cztery razy to za dużo na jedną kobietę ale wiem, że tu wyliczanki się nie sprawdzają... staram się być dobrej myśli.. Ale boję się a na to nic nie poradzę :-(
Tekila, ja sobie nawet nie probuje wyobrazac co odczuwaja osoby, ktore mialy wczesniej komplikacje, bo ja sama jestem pierwszy raz w ciazy, a panikuje jak glupia.
Ale robilas bete, przyrastala prawidlowo, to dobrze wrozy Bedzie git !