Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ojej Tekila, nie dziwię się, że się boisz...
Nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujes..
Dla mnie to też pierwsza ciążą i panikuję jak cholera... :/
Dziś jest jeszcze ok, staram się nie myśleć o tym badaniu...Jutro będzie strasznie... zastanawiam się czy w ogóle nie napisać do dyrektora, że nie przyjadę wcale...mam być do 13 w pracy ale sama nie wiem :-(
Tekila85 będzie dobrze! Ja też się zawsze stresuję jak coś jest dla mnie ważne. Zawsze towarzyszy mi wtedy biegunka. Ja czekam do 14 marca i chciałabym żeby to było już. Na szczęście chodzę do pracy, bo inaczej to ciągnęłoby się to w nieskończoność.
PatiMyszka1991 - tak bardzo mi przykro... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy z wózkami na ulicach Zabrza Trzymaj się!
Dziewczyny - przewijał się tu temat tabletek i witamin. Ja jak byłam u ginekologa w 7 tygodniu, to zapytał czy coś biorę. Powiedziałam, że tylko folik. On pokiwał głową i dał mi namiary na Symnatal Pro Baby. Są tam wszystkie niezbędne składniki. W aptece dałam 30 zł za 30 tabletek, ale tak jak któraś z Was wspominała - w aptekach internetowych i po 15 zł.
Mam do Was pytanie - czy są tu jakieś mamy alergiczki? Mam pyłkowicę, a niedługo zaczyna się sezon. Bierzecie Alertec lub inne leki w czasie ciąży? Oczywiście skonsultuję to z alergologiem, ale pytam czy któraś z Was ma podobne doświadczenia.