maddzzia
Zaangażowana w BB
Mój gdyby nie chciał, raczej bym go nie zmuszałaJagus Jaka piękna!Fajna dziewusia
Kurcze ja nie wiem jak z tym porodem... obawiam się ,że mój mąż nie będzie zbyt za tym... kurde... nie wiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój gdyby nie chciał, raczej bym go nie zmuszałaJagus Jaka piękna!Fajna dziewusia
Kurcze ja nie wiem jak z tym porodem... obawiam się ,że mój mąż nie będzie zbyt za tym... kurde... nie wiem...
Niuniaczu mysle ,że połową sukcesu jak to sie mówi jest również Twoje nastawienie. Nie bądź uprzedzona o niepowodzeniach, może akurat u Ciebie będzie inaczejMadzia mozna Tak jak napisaĺaś "dogadac sie" ze swoim lekarzem. Albo w prywatnej klinice,gdzie tez jest ryzykowane bo jak coś nie daj boze groznego to nie maja specjalistycznego sprzetu.Ja narazie bede obserwowac przebieg ciazy,sluchac uwag lekarza i na koniec podejme decyzje.Akurat porody naturalne moje bliskie kobiety ciezko znosily,wiec stad mysl o cesarce.Troche może wygoda. Hm... Przeraza mnie mysl trafic do szpitala gdzie będę traktowana jak śmieć, leżeć z 6scioms kobietami na sali bez łazienki.. To chyba byloby za wiele dls mnie jak na 1wsza ciaże. Drugi szpital w moim miescie ma lepsze standardy ale jak nie trafie akurat na dzien w ktorym bedzie ostry dyzur to dupa zimna... Jak poslucham od znajomych o porodach to mysle tylko o prywatnej klinicie.Do milionerow nie naleze ale nawet z samego ubepieczenia za urodzenie dziecka co dostane to moge poświęcić na swój komfort aby porod byl przejmnoscia.
Moj mezczyna liczy na rodzinny porod heh jak poiedzialm o cc to sie zalamal. Hehe ale on boi sie pobrac krew więc nie wiem jak by zniósł porod naturalny.
Co do cesarki to nie ma mowy o porodzie rodzinnym.calkowite znieczulenie i normalna operacja w sterylnych warunkach na bloku operacyjnym..

może po prostu u niego ze stresu mam takie wysokie