Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Luckychoice ja na poczatku nie wiedziałam, ze tak jest jak kichnęłam myslalam, ze cos urwalam, pozniej poczytałam i ze to normalne, ale na wszelki wypadek jak kicham podkulam nogi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Lubię to forum, dużo ciekawych inf mozna zaczerpnąć. Też mam podobne odczucia jak kaszle, kicham i parę razy się wystraszylam że coś nie haloo.. A tu proszę nie ja jedna,i to nic niepokojacego
Persea moj synek to oczko w glowie tatusia. Maz czesto jak ma.wolne I nie ma nic do zrobienia zabiera malego na spacer zebyn.mogla sie wyspac :-) jak ide do szkoly to zostaje z Jasiem.I dwojka dzieci mojej przyjaciolki :-) tylko moj maz jest taki ze im wiecej dzieci to on jest bardziej szczesliwy:-)
@ruda1991 super, zazdroszczę. Mój uwielbia naszą córę ale pracuje codziennie do późna. A jak nie pracuje tak długo to zawsze musi w domu coś zrobić. Może podrzucę twojemu mężowi moją córeczkę czasem
Apropo dziwnych dolegliwosci mnie dzisiaj zlapal bol taki.jak.kolka w.lewym jajniku i nie bardzo puszcza teraz ten bol przeniosl sie powyzej pępka ciezko mi sie wyprostowac wzielam 3 magnezy i.nic wiec sie poddalam i łyklam nospe.
Miala któras z was taki dziwny bol?