reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Liv ja pierwsza ciaze byłam właśnie nad polskim morzem na urlopie byłam w 8 mc bo ciążę miałam starsza o dwa tyg od obecnej i yeraz będzie tak samo hehe. Przynajmniej mam idealny kostium plażowy na taki czas hehe bo po porodzie jiz był za duży ;-) i bogatsza o doświadczenie w tym roku pojadę. Będzie dobrze :-)

Taka ja aa rozumiem hehe ;-)
Ja też potrzebuję inspiracji na obiad nie mam chęci na nic ale coś zrobić trzeba.

Chciałam wam napisać że po przerwie w ddtvn będzie rozmowa o niebezpiecznych substancjach w kosmetykach dla kobiet w ciąży ;-)

reklama
Hej dziewczyny nie bylo mnie pare dni. Odrzucalo mnie od kompa. Dzis wroculam do pracy. Masakra. W biurze bylo 12 stopni!!! Byle do 16...

A ja mam obiadek sasa tesciowa dala golabki:D mnie tez korci moze w wakacje mmmmm

No nieeeee .... jakbym zjadła gołąbkow ... łóżko matko .... od razu ze 3 bym wciągnęła. ... a jeszcze moja mama takie pyszne robi.... zaraz do niej zadzwonię ze jak przylece do Norwegii to nie zajadę do nich jak nie zrobi
..

Tyle was będzie nad morzem w wakacje ... jakieś terminu się pokrywają ?? W które miejsca jedziecie ?? Może blisko mnie:)

Matko napisalo mi sie morze bez r aaaaa sorry pisze z kom. A ja mistrz ortografii hehe. Zapraszam na golabki:D duzo mam:)) w ogole ja to mam rodzinke:D w sobote bylam u rodzicow i tata specjal for me robil placuszki ziemniaczane hehe a tesciowa robi mi zamowienie na galarete x kurczakiem aaaa a w ogole zaraz chyba zjem ciasta od mamy:D ja pierdziele to jest zycie!

No nieeeee .... jakbym zjadła gołąbkow ... łóżko matko .... od razu ze 3 bym wciągnęła. ... a jeszcze moja mama takie pyszne robi.... zaraz do niej zadzwonię ze jak przylece do Norwegii to nie zajadę do nich jak nie zrobi
..

Tyle was będzie nad morzem w wakacje ... jakieś terminu się pokrywają ?? W które miejsca jedziecie ?? Może blisko mnie:)

Aria Ty jesteś z Kołobrzegu ?

W tamtym roku byliśmy w Trzęsaczu (super było bo na plaży zero kolonii i plaża szeroka), w Mrzeżynie (tłum kolonii i wąska plaża) a wcześniej w Świnoujściu w którym bardzoooooo mi się podobało poza 2 godzinnymi kolejkami na prom.

My też się jeszcze w sierpniu gdzieś wybierzemy ale nie wiem czy nad morze czy w góry bo w końcu nad morzem wyleżymy się w maju :) ale do takiego wyjazdu się nie boję bo jakby coś się działo to wszędzie znajdę jakiegoś gina.

Tak z Kołobrzegu jestem :)
W Pobierowie i trzęsacz tez byłam :)

A pewnie moxe nyc zlocik ciężarówek :)
W któryms miesiącu będę z synem u tż w norwegii ale to zależy w którym on przyjedzie do pl :)

Ann, pewnie, ze bedzie dobrze. W ostatecznosci urodze w Polsce :-p Mamy 900 km z domu do Pobierowa, wiec raczej bym nie zdazyla wrocic do domu hihi. Fakt jest taki, ze na morzem bedziemy cala rodzina (moi rodzice, tesciowie i moj brat), wiec osamotniona nie bede :-D

U nas brak wakavyjnych planów na ten moment. Morza latem nie lubię ale kto wie. Jak sie da to pojadę ale bardziej do przyjaciółki niz do morza.

reklama
Do góry