Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem przerazona u mnie do poronienia doszlo w 8 tyg i widze ze u wiekszosci tak jest... wizyta dopiero za tydz a dwa tyg temu juz byl sloncxony 9 tydz wiec mam nadzieje ze nic sie nie wydarzylo w miedzy czasie
Dziewczyny ! Nie możemy teraz zacząć panikować ! Lepiej wypisać się z forum niż teraz szukać u siebie złych objawów! Każda jedna się boi ale proszę nie patrzmy tak, że każdej stanie się coś złego!!!
Powiem tak, rzadko jest tak ze dziecko rozwija soe prawidlowo a potem umiera
U mnie bylo 2 tyg roznicy miedzym om a usg i niestety. Podobnie chyba byli u Iski. Masz racje nue panikujmy.. ja na nowo wymiotuje a juz tak sie cieszylam ze przeszlo hehe
Bulisia dokładnie. Dziewczyny też niektóre miały plamienia. Nie nakręcajmy się za bardzo. Będzie dobrze. Te najgorsze tygodnie już powoli wszystkim mijają.