Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Taka_ja demerwujące nad ranem,ale za to jakie piękne sąsiadki.
Możecie się śmiać i pukać w czoło,ale ja jeszcze jakieś dwa lata temu czułam,że jakbym miała mieć rodzeństwo dla Julci to tak jak bym ją zdradziła.. :/
Natusia mialam niedawno takie same mysli wzgledem drugiego dziecka ale jak przemyślałam moja sytuacje, z perspektywy jedynaczki, to wiem ze nie chce tego zrobic mojej corce
Liv no nie przesadzaj linczu żadnego nie było. Jedynie grzecznie odmowilysmy komentarza ;-)
Masz prawo mieć swoje zdanie.
Po prostu inaczej do tego tematu podchodzą mamy które bardzo długo starają się o dzieci.
Tak mi się wydaje.
Neilaaa jaki uroczy kocurek
U mnie też już po mdlosciach na szczęście. Mogę już normalnie jeść śniadania
Aria kiedy wyjazd?
Pat_ka chyba ty okien nie mylas? :-o
O nie też nie chciałam nigdy jedynka. Mam dużą rodzinę i o takiej też marzę. Więc nie chcemy poprzestać ba dwójce. Marzy mi się trójka do trzydziestki ;-) i byłoby super spełnienie. Ale to pogadamy jak dwójka będzie czy się cis nie zmieni hehe
Ja pisalam do Liv ale mi zeżarło posta ;( u nas jest troche inaczej niz w Holandii. Opieka nad dzieckiem bardzo droga a zarobki marne. Babcie tyraja prawie do smierci i ciezko jakos mądrze to zorganizowac.