Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Persea, pewnie, ze mozesz spytac. Moja rodzina jest troche po swiecie porozrzucana od 2 wojny swiatowej wlasciwie i ja taka powsinoga jestem. Chyba w genach to mam. Po maturze pracowalam sezonowo w NL, a w przerwach szlajam sie po rodzinie tu i tam w europie i poza, az wkoncu poznalam (juz teraz mojego bylego) meza-holendra i przeprowadzilismy sie do Anglii, ale wrocilismy po roku. Slub, dzidzius i tak zostalamJezyka nauczylam sie na miejscu. Wczesniej poslugiwalam sie angielskim.
Mieszkam na wsi 20 km od Częstochowy. Przeprowadziłam się tu z miasta dwa lata temu. Moja córka to już rodowity wieśniakPersea a gdzie ty mieszkasz?
Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.
Ja też 32 w tym rokuAnn, Ty mieszkasz w niemczech prawda? Ja mam godzine do granicy. Moze jestes gdzies w poblizu?A to dziekuje bardzo, bo ja w tym roku 32 skoncze.
Roznica wieku ma faktycznie swoje zaletykylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ann to wędzony łosoś
Liv super pomysł
Moje dziecko coś zakatarzone dziś i ze stanem podgorączkowym... skutek: cały dzień na cycu. Zaraz mi opadną.
A jak mowa o kotletach, to mój mógłby jeść codziennie ale z kurczaka![]()